Numerološka prognoza od 02.10. do 08.10.: Ostanite smireni u četvrtak, iskoristite nedjelju!

0
4569

160×600 text-47 lijevo

PONEDJELJAK 02.10.2017.

Mjesec u danu i Saturn u broju ovog ponedjeljka daju aspekte za obnovu nekih starih emocija, kako ljubavnih tako i rodbinskih te prijateljskih. Energije dana pomalo jesu otežane i u zastoju no naklonjene su nam ako privodimo kraju nešto što smo ranije započeli. Ponedjeljkom se ne preporučuje plaćati račune i davati novac, pa odgodite to za neki drugi dan. Tijekom ovog dana moguće su glavobolje, tromost, umor i izgubljeni fokus.

UTORAK 03.10.2017.

Mars u danu i Merkur u broju daju nam vrlo energične vibracije ovog utorka. Mars je impuls energije, akcija, potreba za dokazivanjem i agresija. Merkur predstavlja intelekt, komunikaciju te svjesno i nesvjesno u nama. Tako da ova kombinacija energija u danu može donijeti probleme u komunikaciji, impulzivnost, potrebu za dokazivanjem itd.
Bilo bi mudro izbjegavati slijediti takve impulzivne reakcije jer bi nam mogle donijeti mnogo problema, posebice u poslu i ljubavnim odnosima. Ovo je dan kada trebamo biti staloženi te veoma razborito donositi odluke. Ove planete u kombinaciji daju aspekte za promjenama, a mnogima od nas mogu donijeti strahove i blokade.

SRIJEDA 04.10.2017.

Merkur u danu i Venera u broju daju nam srijedu naklonjenu putovanjima i pokretu bilo kakve vrste. Energije dana jako su pozitivne i to valja iskoristiti. Dan je naklonjen za pozitivne promjene u poslu. Ako vam se pruži neka nova poslovna prilika – nećete pogriješiti ako uđete u nju. Merkur nam daje dobre poslovne preokrete, ugovore i novine u poslu naročito vezane uz uslužne djelatnosti. Komunikacija je danas dobra pa to možemo iskoristiti ako imamo ne razriješeni problem s partnerom ili nekom drugom, bliskom osobom. Financijski – mogući su neki manji novčani dobici ili značajne pozajmice za realizaciju poslovnih ideja.

ČETVRTAK 05.10.2017.

Jupiter u danu i Uran u broju donose nestabilne energije. Uran često donosi iznenadne i ne planirane obrte pa dan lako može obilježiti stres i nemir. Jupiter, koji je inače srećonoša, teško se nosi s energijom eksplozivnog Urana – pa zato ovog četvrtka bolje prolaze osobe koje su flegmatičnije i sporije. Ovo je dan kada će naprosto sve kasniti. U ljubavi dan nije naklonjen za neke veće poteze. Danas se lako mogu proširiti nevolje. Poruka ovoga dana je – ostati smiren!

300×250 centar text-39

PETAK 06.10.2017.

Venera u danu i Mars u broju daje dvojake energije ovoga petka. Mars će dati težinu ovome danu i može donijeti nervozu i nezadovoljstvo. Okolina bi vam mogla djelovati pomalo agresivno. Pametno je izbjegavati ljude, gužve i rasprave. Dokazivanje ovoga petka neće dobro proći – jer nećete uspjeti u svojoj namjeri. Dan je stvoren za usmjeravanje na sebe i ulaganje u sebe. Energije su dobro naklonjene za timski rad, za dobivanje korisnih informacija te za kretanje u okviru svojih mogućnosti!

SUBOTA 07.10.2017.

Saturn u danu i Neptun u broju donose teškoće, padove energije i neodlučnost. Energije dana pomalo su teške, Saturn daje teškoće i umor dok Neptun daje iluzije, emotivnu uzdrmanost i nejasnoće. Ovo bi mogao biti veoma težak dan – no srećom energije se mijenjaju iza 16h pa će postati malo lakše. U međuljudskim odnosima može biti mnogo nerazumijevanja i pogrešnog shvaćanja pa je pametnije da odložite bilo kakve rasprave za neki drugi dan. Ovo je dan za mir i bavljenje sa sobom.

Novi za clankeNEDJELJA 08.10.2017.

Sunce u danu i Sunce u broju daje nam odličan kraj tjedna! Dan je povoljan za nove početke u bilo kojemu segmentu života. Povoljan je za akciju i aktivnosti. Vrlo pozitivno nabijena energija ove nedjelje donosi pomak i naprosto nas tjera na pokret. Osjećat ćemo se energično i pozitivno a to će dobro utjecati na naše fizičko i mentalno zdravlje.

Iskoristimo konstruktivno ove divne aspekte dana kako bi unaprijedili život i napravili neke bitne pomake!

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

POKLON ČITATELJIMA!

Četvero najbržih koji se jave u inbox stranice TarotGalaxy sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Očitanje stanja svih 7 čakri, Tarot Čitanje (za narednih 3 mjeseca) ili Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja očitanja stanja čakri, treća osoba Tarot Čitanje (za naredna 3 mjeseca) a četvrta osoba osvaja Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

NARUKVICA 7 ČAKRI

Unisex energetska narukvica od lave i kristala “7 čakri”

Fantastičan poklon za oba spola!

Svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale. Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom.
Sastav: vulkanska lava, ljubičasti ahat, lapis lazuli, tirkiz, zeleni howlit, tigrovo oko, jantar, crveni ahat, metalni ukrasi antik stila u bakrenoj boji
Promjer perlica: 8 mm / Duljina: 20 cm (rastezljivo)

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.10.2017.
Slijedeća objavaPostoji 1 znak kojem se jednostavno NE SMIJE zamjeriti: Najbolji prijatelj – ali i najgori neprijatelj!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here