Numerološka prognoza za vikend – Nervozni petak, moćna subota – u nedjelju samo lagano!

0
6404

PETAK 9.6.2017.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju unose nervozne vibracije u ovaj dan. Možete očekivati nagle preokrete, nepredvidive situacije te iznenadne događaje. Napetost će biti pojačana kao i glavobolje koje će doći kao posljedica stresa. Kombinacija Venere (6) i Urana (7) veoma inicira ljubavne razmirice. Napetost će izazvati ishitrene reakcije kako u ljubavnim tako i u prijateljskim i poslovnim odnosima. Kroz ovaj petak treba proći što mirnije i pasivnije. Kontemplacija je, kroz ovaj dan, izvor zadovoljstva!

300×250 centar text-39

SUBOTA 10.6.2017.

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju unose energiju snage u ovaj dan. Kombinacija ovih planeta dati će vam, ove subote, novu snagu za temeljitost pri realizaciji vaših planova te osjećaje dužnosti, poštovanja i odgovornosti. Bitno je vjerovati u sebe – kako bi mogli realizirati sve vaše zamisli i ideje. Tijekom ovog tjedna, konstantno nam je na ispitu strpljenje, pa tako i ovaj dan nije iznimka. Do god vjerujete u sebe i u druge – kozmos će poslati pomoć kada je najpotrebnija!

NEDJELJA 11.6.2017.

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose totalne energetske suprotnosti – no to ne mora biti nužno loše. Ponovno je bitno sa strpljenjem proći kroz ovaj dan jer biste mogli dobiti u lice ono što ne želite čuti. Dan je dobar za druženje s prijateljima i za obiteljske posjete. Pokušajte što manje trošiti energiju – bolje je da cijeli dan odmarate nego da se opterećujete kuhanjem i kućanskim poslovima. Ako ste u mogućnosti povedite obitelj na neki lijep ručak, priuštite sebi wellness i barem na trenutak se odmorite i uživajte!

300×250 centar text-39

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta). Tarot Čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot Čitanje, a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
tarotgalaxy@gmail.com

300×250 centar text-39
PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.06.2017.
Slijedeća objavaHtjela sam da se boriš za mene, no nisi mogao čak ni to
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here