PETAK 25.8.2017.

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju unose nervozne vibracije u ovaj dan. Možete očekivati nagle preokrete, nepredvidive situacije te iznenadne događaje. Napetost će biti pojačana kao i glavobolje koje će doći kao posljedica stresa. Kombinacija Venere (6) i Urana (7) inicira ljubavne razmirice. Napetost će izazvati ishitrene reakcije kako u ljubavnim tako i u prijateljskim i poslovnim odnosima. Kroz ovaj petak treba proći što mirnije i pasivnije. Kontemplacija je, kroz ovaj dan, izvor zadovoljstva!

SUBOTA 26.8.2017.

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju unose energiju snage u ovaj dan. Kombinacija ovih planeta dati će vam, ove subote, novu snagu za temeljitost pri realizaciji vaših planova te osjećaje dužnosti, poštovanja i odgovornosti. Bitno je vjerovati u sebe – kako bi mogli realizirati sve vaše zamisli i ideje. Tijekom ovog tjedna, konstantno nam je na ispitu strpljenje, pa tako i ovaj dan nije iznimka. Do god vjerujete u sebe i u druge – Svemir će poslati pomoć kada je najpotrebnija!

NEDJELJA 27.8.2017.

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose totalne energetske suprotnosti – no to ne mora biti nužno loše. Ponovno je bitno sa strpljenjem proći kroz ovaj dan jer biste mogli dobiti u lice ono što ne želite čuti. Dan je dobar za druženje s prijateljima i za obiteljske posjete. Pokušajte što manje trošiti energiju – bolje je da cijeli dan odmarate nego da se opterećujete kuhanjem i kućanskim poslovima. Ako ste u mogućnosti povedite obitelj na neki lijep ručak, priuštite sebi wellness i barem na trenutak se odmorite i uživajte!

POKLON ČITATELJIMA!

Troje najbržih koji lajkaju stranicu TarotGalaxy i jave se u inbox te stranice sa svojim datumom rođenja osvojiti će Analizu životnih lekcija (kroz sva 4 životna segmenta), Tarot čitanje (smjernice za narednih 3 mjeseca) te Sinastriju (usporednu analizu partnera).

Prva osoba koja se javi u inbox osvaja Analizu životnih lekcija, druga osoba osvaja Tarot čitanje, a treća osoba osvojiti će Sinastriju.

Roland Gregorić – Numerolog
Kontakt: www.facebook.com/TarotGalaxy
[email protected]

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

MDN – ŽIVOTNA ENERGIJA

ISCJELJUJUĆA NARUKVICA - Životna Energija

Spoj tri moćna kristala - žad, karneol, ahat

Žad harmonizira cijeli naš organizam. Žad pojačava rad živčanog centra, imunitet, rad srca, regulira krvni tlak
Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.
Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNema pogrešnih izbora – svaki vas vodi korak dalje!
Slijedeća objavaSaturn u Strijelcu krenuo direktno (25.08.-20.12.): Posljednji poziv da pokažete svima tko ste!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here