Slušamo to još otkad smo bili djeca: četkaj svoje zube četkicom, čisti ih zubnim koncem, četkaj ih ponovo, isperi i ispljuni. Ono što nismo čuli je kako neke stvari kao što je na primjer kava ostavljaju mrlje na zubima i kako se je lako bakterijama razmnožavati u ustima koja nisu dovoljno higijenski njegovana.

Međutim, postoji nešto, jedan jednostavan sastojak, koji može pomoći ukloniti kamenac nakupljen na zubima i uništiti štetne bakterije. Ne, to nije vodica ispiranje usta.

To je kokosovo ulje.

Stavite dvije žlice kokosovog ulja u usta i mućkajte kroz zube 5 minuta. Nakon toga, ispljunite, ali ne u sudoper. Ispljunite u WC školjku i pustite vodu.

Ovaj tretman se koristi od davnina za razne probleme, a tajna je ponovo otkrivena suvremenom svijetu. Kokosovo ulje navodno također može očistiti krv i spriječiti rak, ali ipak je potrebno nešto više istraživanja koja bi potvrdila ove tvrdnje.

Uz malo sreće, u samo 35 minuta tjedno vratit ćete svoje oralno zdravlje natrag na pravu stazu. A to je izvrsno, zar ne!?

Ne zaboravite podijeliti ovo sa svojim prijateljima i obitelji. Nikada ne znate kome možete pomoći!
Prethodna objavaJoga senzacija Briohny Smyth: Genijalna vježba od 3 minute za istezanje leđa
Slijedeća objavaSretan je onaj na koga laju kreteni jer im njihova duša neće nikad pripadati!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here