Foto: mysticalraven.com

Afrički simboli poznati kao adinkra su sveprisutni u Gani, prekrasnoj zapadnoafričkoj zemlji na Atlantiku, smještenoj između Obale Bjelokosti i Toge. Na platnu i na zidovima, u keramici i logotipima, simboli Asante plemena mogu se naći posvuda.

300×250 centar text-39

Također se mogu koristiti za komunikaciju evokacijskim porukama koje predstavljaju dijelove života ili dijelove života bliskih osoba.

Adinkra simboli bezvremenski su i danas se koriste. Postoje kontradiktorni pogledi na njihovo podrijetlo i dob. Ime “Adinkra” vjerojatno se može pratiti do riječi “Dinkra” Akan / Twi jezika. “Dinkra” znači: razdvajanje, odlazak i oproštaj.

Simboli imaju ukrasnu funkciju, ali također predstavljaju predmete koji sadrže evokacijske poruke koje prenose tradicionalnu mudrost, aspekte života ili okoliša, piše Mystical raven. Postoji mnogo različitih simbola s različitim značenjima, često povezanih s poslovicama.

Koji vas simbol najviše privlači? Pogledajmo što vam on govori!

Br. 1 “Harmonija i ravnoteža”

Vi ste jedan od onih koji vole pretjerivati ​​– u dobrom, u lošem i u svemu između. Skloni ste apsorbirati sve oko sebe i možete biti pretjerano samosvjesni s vremena na vrijeme. Čak i manji događaji mogu uzrokovati oluju emocija u vašem životu, ali to ne mora biti tako.

300×250 centar text-39

Ne držite sve za sebe, ali istodobno naučite se smiriti, logično pogledajte stvari. Emocije su dobre, ali mora postojati ravnoteža.

Ako ste odabrali taj simbol sklada, tada ćete u skoroj budućnosti ostvariti nešto pozitivno na čemu ste radili, ali prvo morate pronaći ravnotežu.

Br. 2 “Paukova mreža”

Budite spremni – ozbiljne promjene dolaze! U nekom smislu, sve u vašem životu će početi ispočetka. Usredotočite se na energiju i snagu kako biste se usredotočili na sebe. Imate priliku napraviti drastične promjene.

300×250 centar text-39

Jedina stvar koju morate učiniti je napustiti svoje stare loše navike i stereotipe! Imate tendenciju da budete svoj najgori neprijatelj i vrijeme je da tome dođe kraj.

Budite svoj najbolji prijatelj, posjedujete srodnu dušu, svoju obitelj. Shvatite da to možete učiniti sami, a jedina osoba koja stoji na vašem putu jeste vi. Paukova mreža vas podsjeća da ste sposobni stvoriti život koji želite.

Br. 3 “Zaštita”

Ljubav vas čeka, bilo da je riječ o pravom prijateljstvu ili romantičnoj ljubavi, vaše srce spremno je da zapjeva. Puno puta bili ste slomljeni, bili ste usamljeni i napušteni, ali svemu tome  uskoro će doći kraj.

300×250 centar text-39

Sreća će vas pronaći. U međuvremenu, poklonite osmijeh, ljubav i brigu onima oko vas.

Ono što dajemo sigurno će se vratiti k nama. Vrlo je važno znati da vas nešto dobro čeka u ovom životu. Ili netko … Zaštitni simbol podsjeća vas da će se riješiti svi vaši problemi i ono što vas muči.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Lapis Lazuli čakra privjesak

Privjesak od poludragog kamena Lapis Lazulija glatko brušen u formu špica.

Prednju stranu krasi 7 kristala raspoređenih po bojama čakri.

S tibetanskim srebrom.

Na vrhu se nalazi alkica širine do 5 mm.

Visina: 5-6 cm

Cijena: 110 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objava3 znaka da vam prijeti bolest – prema šamanima
Slijedeća objavaKako (za)voljeti sebe !? – Ljubav kao izvor sreće, mira i slobode…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here