Foto: thewildchild.co.za

Odvojite trenutak, zatvorite oči i odaberite sunce koje vas najviše privlači.

Sunce 1

Postoje slučajevi kada je vašem velikom snu suđeno da leži uspavan u vašoj svijesti, tako da možete obratiti pažnju na jednostavne poslove u svom životu. Razmotrite zašto se stablo obrezuje prije nego dođe do cvjetanja predivnih cvjetova.

Svjetovni čin skidanja mrtvog lišća, zalijevanje tla, a nakon toga sve ostavljamo prirodi. To je važan korak u manifestaciji, piše The wild child.

300×250 centar text-39

Kada vašu pozornost maknete od vašeg cilja, to vas dovodi u stanje prijemčivosti. To je dublja svrha otpuštanja vezanosti.

Kada se bavite svakodnevnim zadacima na meditativan, kontemplativan način, čistite svoju energiju kako biste primili svoje “Aha!” trenutke, što vas sve više približava onome što tražite.

Sunce 2

Suđeno je da evoluirate i transformirate se druženjem s drugim ljudima. Neki ljudi ulaze u vaš život kako bi vas odveli na sljedeću razinu iscjeljenja, svijesti i autentičnosti. Uvijek je to uzajamno iskustvo, iako će rezultati pojedinačno varirati.

Poznajete te ljude i snažno ste privučeni njima – iako ponekad u samom početku čak osjećate snažnu averziju prema njima.

300×250 centar text-39

Srodne duše mogu biti prijatelji za cijeli život ili ostati u vašem životu samo kratko vrijeme.

Bez obzira na to, promijenit će vas na način na koji sada ne možete shvatiti. Obratite pozornost na te ljude danas. Oni su ti najveći darovi.

Sunce 3

Možda se ne smatrate kreativnom osobom, ali zapravo vi stvarate svoju stvarnost u svakom trenutku  svakog dana kroz svoje misli, osjećaje, uvjerenja, namjere i djela. Ipak, morate uzeti u obzir da to činite u partnerstvu s Duhom, Svjesnošću, Bogom ili bilo kojim imenom kojim zovete Višu Moć.

Vi ste iskra ove inteligencije koja djeluje kroz vas, gurajući vas inspirirane mišlju i intuitivnim vodstvom.

300×250 centar text-39

Vi ste kist koji stvara prekrasan, jedinstveni izraz svoje vlastite individualnosti, pomiješan s univerzalnim Duhom.

Vi ste proizvod Božanske inspiracije, a sada ste usklađeni s njim da biste stvorili čuda. Kada vidite svoj život kao umjetnost i znate da je stvarate, rezultat je samo ljepota i milost. Pripremite se – bit ćete iznenađeni.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaJe li nekim ljudima suđeno da budu sami?
Slijedeća objavaBio Hopi svijeće (6 kom.) – Bezopasan i prirodan način čišćenja uha
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. “Kada vidite svoj život kao umjetnost i znate da je VI stvarate, rezultat je samo ljepota i milost.” heeej … pre-predobro, jelda?! 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here