Foto: zen-magazine.com

Ponekad osjećate kao da nemate dovoljno poticaja ili bilo kakve motivacije da poduzmete akciju. Pa, ako je to slučaj, možda će vam ove karte pomoći.

Pogledajte tri karte u nastavku. Koju kartu trebate odabrati? Slušajte svoj unutarnji glas i intuiciju.

Karta koju odaberete nosi vam poruku. Nadamo se da bi vam to moglo biti korisno, a možda će i vas inspirirati.

Saznajte kojim putem biste se trebali kretati. Koja perspektiva je vaša budućnost?

Karta br. 1

Vaš je život poput ugodne i tople močvare. Dobro je, ali zaslužujete više. Možda negdje unutar vas osjećate da dolazi do sazrijevanja, ali bojite se to iskoristiti, piše Zen magazine. Nemojte se bojati promjene.

Ova karta će vam donijeti povoljnu promjenu u vašem životu. Vidjet ćete!

Nemojte se bojati. Imate li san? Započnite s primjenom! Ako nemate cilj, postavite ga i hrabro krenite u proces njegovog ostvarivanja!

Karta br. 2

Vas zadovoljava kada sve radite za druge, bez ikakve pomoći ili naknade zauzvrat. Vrijeme je da se pobrinete za sebe. Usredotočite se na vlastite planove.

Naravno, altruizam je plemenita stvar. Ali vrijeme je da izađete iz sjene.

Imate sjajne izglede. Iskoristite ih i vidjet ćete kako se vaš život mijenja. Vrijeme je za vaš uspjeh. Dakle, nemojte se bojati djelovati. Sve je u vašim rukama. Samo morate posegnuti i uzeti što vam se nudi.

Karta br. 3

Ova karta pokazuje da ste jako radoznali i hrabri. Volite sve vrste avantura. Zašto ne? Uostalom, život moramo ispuniti ugodnim emocijama i iskustvima.

Ova karta također govori da trebate protresti svoj život.

Morate probati nešto novo. Otiđite na izlet ili se prijavite na neke zanimljive tečajeve. Ovo će vam pomoći da se opustite i da pronađete sreću i radost koju trebate i zaslužujete.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

24 HIMALAJSKA LAMPA

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaLjudi procjenjuju vašu inteligenciju na temelju OVOGA!
Slijedeća objavaSvaki znak ima svog “demona”: Evo zašto je Rak posebno na udaru!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here