Odaberite svoju mandalu i pročitajte poruku koju vam šalje – Ostat ćete iznenađeni!

0
32734
160×600 text-47 lijevo

Mandalu čine geometrijski oblici usmjereni ka njenom centru. Mandala unosi sklad u naš um i prostor te preslikava prirodni poredak univerzuma. Preko geometrijskih simbola u boji, mandala predstavlja energetsku matricu te nosi u sebi duhovnu dimenziju. Mandale imaju preciznu geometriju sa mogućnošću višestruke primjene u psihologiji, metafizici i duhovnim disciplinama. Odnos mandale prema obliku je isti kao odnos mantre prema zvuku.

Mandale nam omogućuju da vizualno dođemo u kontakt s univerzalnim duhovnim energijama i autoritetima.

Mandala također predstavlja simbol fizičke energije, emocija, vladara, kozmičkih principa i duhovnih autoriteta.

Svaka mandala nosi u sebi određene energije i kvalitete polubogova i Božjih Avatara, koji blagotvorno djeluju na čovjeka. Meditacija pri mandali nas povezuje sa suptilnim energijama i višim autoritetima, koji stoje u pozadini njene geometrije. Može imati oblik kvadrata, trougla, šesterougla, osmerougla ili pak biti okrugla, zavisno od vremena, mjesta, okolnosti i vladara čiju energiju nosi.

Kako koristiti mandala poruke?

Odaberi vrijeme u danu kad možeš odvojiti nekoliko minuta za sebe.

Dođi i potraži svoju mandalu, onu koja te svojim bojama i oblikom najviše privlači. Svaka slika skriva i jednu poruku.

Istraži sliku – kakve osjećaje budi u tebi. Kakve asocijacije i sjećanja. Potom pročitaj tekst. I razmisli o njemu.

Sutra se vrati po još.

Slike su poredane nasumično, kao i povezani tekstovi. Klikni na prvu koja te privuče. Ne dvoji. Ona je prava.

Odaberite mandalu OVDJE.

300×250 centar text-39

Za one koji su prvi put ovdje, sličice se mogu koristiti na više načina.

Jedan od njih je da se intuitivno, bez previše razmišljanja odabere jedna sličica i pročita prateća poruka u gornjem desnom uglu nakon čega o njoj možeš dalje razmišljati i vidjeti što ti govori i kako ju upotrijebiti u svom životu.

Drugi je, da se u sebi na kratko prisjetimo neke situacije kojom se trenutno bavimo i na isti način odaberemo sličicu i poruku. Potraži podudarnost između pitanja i poruke.

Treći je da prije otvaranja sličice i poruke u sebi postavimo namjeru da nam poruka donese uvid ili smjer gdje u ovom trenutku moramo staviti fokus.
Iskustva će biti različita. Istražujte, otkrivajte nove načine korištenja i javite nam koja je vaša čarobna formula!

Trenutno je objavljeno 108 sličica (ta brojka nije slučajna!) i točno 81 poruka i svakodnevno se dodaju nove. Ostale poruke dodaju se i u suradnji s VAMA!

Dakle, ako imate neki uvid, duboku poruku nakon nekog svog iskustva, neku lekciju koju ste svladali i želite ju podijeliti s drugima, pišite! Vaše pristigle poruke uvrstit ćemo uz prazne sličice i završiti ovu priču ZAJEDNO!

Poruke ćemo oblikovati u nešto pozitivno i afirmirajuće, što može biti podrška za dani trenutak onome tko ju izvuče. Imajući na umu vaše povjerenje, nećemo objavljivati autora, osim ako to sam ne želi, ili ćemo staviti samo inicijale.

Svima koji žele poslati svoje tekstiće i poruke – HVALA, ostalima želimo ugodno korištenje! 🙂

160×600 text-47 lijevo

RIJEČ AUTORA:

Pričam vam slikom i riječima, priču o mojih prvih trideset i šest godina života. Ako ste mislili da biti nag znači biti razodjeven, razmislite ponovo. Veću nagost, od ove koju vama donosim, ne poznajem.

Dio života koji sam zaokružila ovim projektom predstavlja moje osobno putovanje od ni jednog koraka, moj zaron unutra, moju potragu za osobnom slobodom. Svladavajući svoje osobne izazove i ubijajući troglave zmajeve, zapisivala sam svoje duboke uvide i naučene lekcije, koje sam kasnije spojila s digitalnim crtežima mandala. Mogla bih reći, da ovih stotinu i osam kockica danas predstavlja jednu inicijacijsku cestu koju sam prehodala, put koji me doveo do stvaranja nove sebe i kojim danas kaskaju neke nove duše, a ja ih na ovaj način radosno podržavam.

Povratak divlje žene, simbolički je naziv inspiriran poznatom knjigom, iz koje sam crpila i još uvijek crpim snagu i inspiraciju i koja mi je ulijevala povjerenje u trenucima kad je izgledalo neizdrživo. Naziv se odnosi se na povratak sebi, spoznaju svoje stvarne prirode i dozvolu samoj sebi da tu novu sebe doista živim.

Iako su poruke koje donosim kroz ove slike i riječi rezultat vrlo osobnih spoznaja, uvida i životnih lekcija koje su se krile u njima, ovo nije samo priča o meni. Ovo je priča o tebi i svima nama koje smo odlučile istražiti i pomaknuti vlastite granice.

Autor: Kristijana Vučetićpovratakdivljezene.com

Otvorite srčanu čakru, rasplamsajte ljubav!

Artwork by Daniel B. Holeman

Pregled vaše energije na daljinu
Oporavak veze
Balansiranje čakri
Očitanje energije vašeg trenutnog partnera, bivšeg partnera ili bilo koga drugog kroz vašu energiju.
Saznajte što vaš partner osjeća i kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti.

Imate pitanja o vezi, nedoumice i probleme u životu?

  • Kako pronaći i privući srodnu dušu?
  • Mogu li spasiti vezu?
  • Mogu li vratiti bivšu ljubav?
  • Zašto ne mogu pronaći partnera?
  • Je li ta osoba vrijedna moje ljubavi?
  • Je li mi partner vjeran?

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

Dugogodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti.
Uža specijalnost: Rad sa srčanom čakrom, povezivanje na daljinu, oporavak veza.
*certifikat HeartMath Institute mentor

Nazovi 060 600-303

Cijena poziva za Hrvatsku 6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti za mobilne uređaje (razgovor se naplaćuje po sekundama)

PODIJELI
Prethodna objavaNajčešće roditeljske greške koje usporavaju razvoj dječje inteligencije
Slijedeća objavaŽena u ovom znaku se uvlači pod kožu – i muškarac postaje zauvijek ovisan!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here