15.06.-18.06. Opatija – Odmor u Opatiji uz seminar Retrit Kundalini Joge

0
1105

15.6. do 18.6.2017. u prekrasnoj nam Opatiji

Pridružite nam se i ove godine i provedite 4 nezaboravna dana rekreativnog, energizirajućeg odmora u susret ljetu, na produženom vikendu, uz seminar Kundalini joge, popračen Gong meditacijama, Yoga nidrom, Trans danceom, bubnjanjem. Sve to imati ćemo ove godine u prekrasnoj staroj Kvarnerskoj ljepotici OPATIJI. Na raspolaganju ćete imati i wellnes, bazen, plažu i prvo kupanje u moru, duge šetnje uz Lungomare i još mnogo toga. Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe.

SEMINAR OBUHVAĆA:

 • 3 polupansiona u Smart Selection Hotel Rezidenz (buffet doručak i večera, besplatno piće uz večeru iz šankomata)
 • dnevno seminar kundalini joge (velika dvorana hotela Admiral u blizini)
 • ranojutarnja joga uz more
 • gong meditacije, joga nidra, bubnjanje, trans dance….
 • jutarnja Sadhana
 • korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom
 • najam dvorane Hotela Admiral 4*
 • prijavne takse, boravišne pristojbe, osiguranje po danu
 • besplatni WI FI internet na recepciji
 • ručne masaže cijelog tijela ili parcijalno uz vrlo povoljne cijene za grupu-uz doplatu
 • zvučne masaže tibetanskim zdjelama individualno prema dogovoru uz doplatu
 • individualni razgovor s voditeljicom prema želji i određivanje krije za 40-dnevnu Sadhanu

Broj soba nam je ograničen pa molim da se što prije prijavite radi potvrde rezervacije.

SMJEŠTAJ + SEMINAR

2-krevetna soba Superior, s pogledom na more, balkon, polupansion 1.690,00 kn po osobi
2-krevetna soba, standard, pogled ulica, polupansion 1.490,00 kn po osobi
1-krevetna soba, standard, polupansion 1.890,00 kn po osobi

Početak seminara četvrtak 15.6. u 17 sati (prijava u sobe od 14 sati), završetak u nedjelju 18.6. do 12 sati (odjava iz hotela).

Uplata akontacije od 400 kn obavezna po prijavi (za rezervaciju sobe). Ostatak uplate do 1.6.2017. Mogućnost uplate u ratama prema dogovoru.

Sve prijave i uplate akontacije su poželjne do 01.06.2017. radi rezervacija sobe (broj je ograničen), a sva dodatna pitanja i sve dodatne obvijesti na kontakte:

Mobitel 091 9759304, e-mail: [email protected]

Prijave za seminar moguće su za sve zainteresirane osobe koje se nalaze u blizini Opatije i imaju svoj smještaj, te za zainteresirane koji žive u okolici Opatije i Rijeke i mogu doći pojedinačno na bilo koji program u danu prema želji. Program seminara šaljem na zahtijev.

O HOTELU:
Smart Selection Hotel Rezidenz, stara Vila, nalazi se u samom centru Opatije na obali mora, na šetalištu Lungomare uz more. Usprkos tome uspio je zadržati atmosferu mira i tišine. Sobe s pogledom na more i balkonom imaju očaravajući pogled na cijeli Kvarnerski zaljev. Hotel ima vlastito kupalište s kabinama, tuševima, ležaljkama i suncobranima.

Hotel Rezidenz
Maršala Tita 133, 51410 Opatija, Istarska, Croatia
Više o hotelu na linku:
http://www.remisens.com/hr/hotel-residenz#info

 

Seminar vodi certificirana učiteljica kundalini yoge (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu, iscjeliteljica zvukom, Theta Healing praktičarka Dragica Kopjar, Sarab Varta Kaur.

Ovo je za sve vas, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge. Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije i svim dobrobitima koje ona nosi. Pored toga, na seminaru ćemo raditi na poboljšanju naše cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou. Sve ovo bit će začinjeno zvukom i vibracijama planetarnih gongova, himalajskih pjevajućih i kristalnih zdjela, bubnjevima, te drugim drevnim instrumentima.

I pored intenzivnog programa ostat će nam dovoljno vremena za prvo kupanje i duge šetnje uz Lungomare do Lovrana ili Voloskog. Moje dugogodišnje iskustvo u održavanju seminara i retrita pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Seminar nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Kundalini yoga prema Yogi Bhajanu je drevna nauka o otvaranju ljudskih potencijala i jedna od najbržih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha namjenjena i prilagpđena zapadu, koju mogu učiti prakticirati apsolutno svi, nezavisno od toga da li su se ikada prije bavili jogom, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene, bez obzira kojoj religiji pripadate. Kriye su jednostavne i svima izvedive. Ona daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme.

Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Redovita praksa Kundalini joge pomoći će Vam da izbalansirate endokrini sistem, čakre, auru, ojačate nervni sistem i dobijete snagu, otklonite stres. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolirate sebe, svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova, loših navika, da budete spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

PODIJELI
Prethodna objavaAko iskreno kažete ovih 10 stvari muškarcu, osvojit ćete njegovo srce!
Slijedeća objava7 genijalnih savjeta šaolinskih monaha: “Živite sada – Što god da radite, dajte sve od sebe!”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here