Foto: stocksnap.ioOdrasla kći je došla majci i zatražila savjet od nje:

Mama, ja jako volim svog muža. Ali nedavno sam srela drugog čovjeka i sada mislim samo na njega. Ne želim varati muža čak ni u mislima, ali nemam snage izbaciti iz duše taj grješan osjećaj prema drugom muškarcu. Što da radim?

Na ove riječi, majka odgovori kćeri:

Kćeri, naši osjećaji su cvijeće što raste u našoj duši. U tvojoj duši su sada dva cvijeta.

Jedan od njih je bljedunjav, ali nježan i plemenit cvijet ljubavi prema mužu, koji si sama zasadila, piše uspesnazena.com.

On će cvjetati cijelog tvog života i donijet će ti plodove radosti ako ga budeš zalijevala.

Drugi cvijet je svijetao, ali je otrovan cvijet strasti, koji je izrastao, a nije pitao tvoju dušu i sada poput korova krade snagu prvom cvijetu. Pritom je i kratkog vijeka i besplodan je, ma koliko ga zalijevala.

Kćeri, nije u tvojoj moći da iščupaš drugi cvijet iz svoje duše. On postoji.

Ali uvijek možeš birati.

Uvijek možeš birati koji ćeš cvijet zalijevati, a koji nećeš.

Budeš li zalijevala samo prvi cvijet, drugi će uskoro uvenuti i prestat će trovati tvoju dušu…

uspesnazena.com

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

MDN – NARUKVICA NOSTALGIJA

KOLEKCIJA ISCJELJUJUĆI NAKIT - Nostalgija

Pahuljičasti opsidijan i tibetansko srebro

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju, dovodi do duhovnog mira. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.
Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMeksička bola za trudnice i mame u obliku srca – Prizivanje anđela
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.09.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. Ne mora da znači,ali svakako nije lepo da bude u njenoj duši dve osobe,ali neka njeno sce odluči ,ja sam uvek da se sluša srce a ne razum ili što se nalaže.Ne znam možda ja grešim. Mora jedna. Najbolje kada čovek sam donese odluku,nego kasnije bilo koga da krivi jer se ne oseća baš toliko prijatno ,već zarobljeno u svojoj koži.Kad tad.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here