Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja. Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um, odašilje nježne smirujuće vibracije, stoga je idealan za meditaciju. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Može biti izvrstan pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj.

Responsive text-52 horizontal
Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Zeleni žad se može koristiti za harmoniziranje veze koja ne funkcionira. Donosi sreću i čuva od zla. Također, vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Smanjuje nervozu, psihoze, lupanje srca i aritmiju, liječi depresiju i melankoliju. Sprječava noćne more i probleme s očima, pomaže kod probavnih problema i problema s bubrezima. Umiruje živčani sustav i usmjerava strast na konstruktivan način.

Sedef (Majka bisera) –  unutrašnji sloj biserne školjke – simbol je svetosti i Carstva Nebeskog.

Pomaže pri osvajanju plemenitih duhovnih visina. Oživljava ga koža i šarm one koja se kiti njime.

Posjeduje ljekovita svojstva.

mini-2Ogrlica Lovely Green

Perle (10 mm) zelenog žada u kombinaciji s tibetanskim srebrom i sedef školjkom u obliku novčića

Dužina: 50 cm

Cijena: 250 kn

Podudarni sadržaj

Prethodna objava06.10. Zagreb – Besplatno javno predavanje: “Vastu – inteligentno stanovanje u skladu s kozmičkim i prirodnim zakonima”
Slijedeća objavaNarukvica Dodir nježnosti – Lapis lazuli, krizokola
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here