Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

160×600 text-47 lijevo

Tko ne želi živjeti radosniji život? Uz povećanje svakodnevnog zadovoljstva, radost vam pomaže u postizanju vaših ciljeva – nadopunjuje vašu pozitivnu energiju, te vas usklađuje sa svim stvarima koje želite manifestirati.

Dakle, koristite li Zakon privlačnosti da biste pronašli ljubav, obilje ili jednostavno povećali samopouzdanje, visoko na vašem popisu obveza trebalo bi biti – postati radosna osoba.

Evo deset jednostavnih, ali moćnih stvari koje možete učiniti upravo sada kako biste izvukli najviše iz svakog pojedinog dana.

1. Dišite ispravno

Većinu vremena, naše disanje je plitko, a to se pogoršava ako smo zabrinuti ili napeti.

Kada odlučite duboko disati, pomažete sebi da se usidrite u sadašnjem trenutku i da se bolje povežete sa svojim tijelom, piše The law of attraction.

Bit ćete mirniji, miroljubiviji i sposobniji cijeniti svijet oko sebe. Stručnjaci kažu da duboko disanje također opušta mišiće po cijelom tijelu i može čak smanjiti razinu krvnog tlaka.

2. Dobro spavajte

Ako spavate manje od 7-9 sati, svom tijelu ne radite uslugu. Smanjujete energiju vibracije na način koji onemogućuje vašu sposobnost da manifestirate život koji želite.

Steknite naviku pravilnog spavanja i primijetit ćete kako se vaše raspoloženje, mentalna jasnoća i fizička snaga poboljšavaju.

3. Smanjite unos rafiniranog šećera

Vjerojatno već  imate desetine razloga zašto trebate smanjiti unos rafiniranog šećera ili ga čak eliminirati. Međutim, valja istaknuti da studije pokazuju povezanost između visoke konzumacije šećera i anksioznosti, stresa, problema s fokusiranjem i emocionalne nestabilnosti.

Ako se riješite tih poremećaja raspoloženja, sigurno ćete imati više radosnih dana.

4. Uzemljite se

Kada hodate po zemlji bez cipela ili čarapa, usklađujete se s prirodnim ritmovima zemlje.

Mnogi ljudi to smatraju procesom iscjeljivanja, a potiče neku vrstu jednostavnosti u razmišljanju što je vrlo korisno ako vam je um neobuzdan.

5. Budite suosjećajni prema sebi

Poticati ljude da se vole je postalo gotovo nešto poput klišea, ali to je samo zbog toga što je koncept toliko važan. Kako možete pronaći čistu radost ako ne možete prihvatiti svoj identitet i osjećati se ugodno u svojoj koži?

Neka vam uđe u naviku da svaki dan sebi iskazujete ljubav, bilo kroz osnovnu brigu o sebi (npr. priuštit ćete si opuštajuću kupku) ili njegujući svoj osobni rast (kroz procese poput pisanja dnevnika i terapije).

6. Jedite sirovu čokoladu

Postoje uvjerljivi dokazi da je razina antioksidansa koju sadrži dobra za vaše zdravlje.

Također, pošto potencijalno smanjuje rizik od kroničnih bolesti, te antioksidanse su Azteci nekada nazivali “srčana krv”, te su tvrdili da vas mogu dovesti u sklad s vašom duhovnošću. Vrijedi pokušati, zar ne?

7. Okružite se radošću

Ovaj savjet bi trebao biti očigledan, ali mnogi od nas gube vrijeme i energiju na odnose koji nas opterećuju ili zahtijevaju da damo ogromne količine ljubavi koja nije recipročno uzvraćena.

Razmislite o tome s kim provodite vrijeme i odlučite se povezati s onima koji vam mame osmijeh na lice, koji podržavaju vaše ciljeve, koji žele da budete sretni i koji znaju davati i primati.

160×600 text-47 lijevo

8. Izrazite svoje emocije

Stvoriti više radosti u životu ne znači da se trebate pretvarati da ste sretni ili da trebate potiskivati svoje istinske osjećaje tako da se ne morate nositi s njima.

Ova vrsta represije samo daje negativnosti više snage, guši vaš duh i šalje mješovite signale u Svemir.

Da biste postali autentično radosni, morate priznati manje ugodne emocije kada se pojave, pronaći način da ih pustite i krenuti dalje.

9. Meditirajte

Samo u slučaju da trebate malo dodatnog uvjeravanja da se pridržavate svakodnevnih vježbi kreativne vizualizacije, znajte da one ne samo da vam pomažu da manifestirate ono što želite – one također rade čuda za vaše tijelo i um.

Istražite koje je najbolje vrijeme za meditiranje, ali imajte na umu da se najbolje možete pripremiti za dan pun radosti pomoću meditacije ako vam je meditacija prvo što ćete napraviti ujutro.

10. Isključite se

Konačno, možda ćete se iznenaditi koliko se vaše raspoloženje poboljšava kada se namjerno odvojite od telefona i računala. Naravno, ti su uređaji odlični za učenje, povezivanje s prijateljima i istraživanje svijeta.

Međutim, oni također mogu raspršiti našu pozornost i iscrpiti našu energiju. Odvojite barem jedan sat slobodnog vremena svaki dan i koristite to razdoblje za taktilne, fizičke i nadahnjujuće aktivnosti koje ne zahtijevaju korištenje električne utičnice.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaViše od polovice današnjih misli su misli od jučer! 9 nevjerojatnih činjenica o našem umu
Slijedeća objavaMirisna ogrlica Aromatherapy – Nakapajte jastučić svojim omiljenim uljem!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here