Ono što prvo ugledate na slici otkrit će vašu skrivenu želju

0
20952
Foto: meowgag.com

Ovaj test će vam reći što želite u svom životu. Samo pogledajte sliku i ono što prvo ugledate dat će vam odgovor.

300×250 centar text-39

 Što ste prvo ugledali?

300×250 centar text-39

Ako ste odabrali:

1. Špilja

Želite strastvenu ljubav.

Sanjajte se o susretu s nekim tko vam može dati radost i tko vam može pomoći da se riješite umora svakodnevnog života. Ako imate priliku upoznati nove ljude, nemojte oklijevati – učinite to.

2. More

Želite slobodu.

Vi želite slobodu! Želite živjeti svoj život bez da se drugi ljudi upliću. Učinite ono što želite i ne razmišljate o posljedicama. Sve ostalo će sjesti na svoje mjesto!

300×250 centar text-39

3. Lice

Želite ravnotežu i sreću.

Vi ste divna osoba koja samo želi živjeti sretan život! Sve dok imate dobru hranu, dobre prijatelje i dobru zabavu, sretni ste! Kakav prekrasan način postojanja!

meowgag

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objava8 savjeta neurobiologa o tome kako postati sretan jednom i zauvijek
Slijedeća objavaOvaj život je samo bljesak u vječnom putovanju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here