Opsidijan ogrlica s obojenim kvarcom – Kamen koji djeluje vrlo brzo i velikom snagom

0
146

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Nemilosrdan je u razotkrivanju propusta, slabosti i blokada, te nas potiče na rast i daje čvrstu potporu dok radimo na ostvarenju cilja. To može dovesti do toga da negativne emocije i neugodne istine isplivaju na površinu što će vam omogućiti da ih ispitate i nakon toga preobrazite u ljubav i prihvaćanje.

Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koje je još uvijek imamo u sadašnjosti. Pruža duboko iscjeljenje duše. Opsidijan je kamen koji pruža snažnu zaštitu, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Također je odlična zaštita od psihičkih napada.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Ima snažna metafizička svojstva koja će vas štititi protiv negativnosti, a energija ovog kamenja može stimulirati dar proroštva.

Blokira psihičke napade i apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. To potiče rast na svim razinama, pozivajući na istraživanje nepoznatih i otvaranje novih horizonata. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Opsidijan eliminira energetske blokade i opušta napetost, ugrađujući psihološku sjenku u cjelinu, da bi donio spiritualni integritet. Usidrava duh u tijelo. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima. Tjera na istraživanje nepoznatog.

Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Potiče kvalitete suosjećanja i snage. Vibracije ovog kamena mogu rezonirati u čakri trećeg oka i pruža snažnu pomoć kod primanja odgovora na pitanja u komunikaciji sa Svemirom.

Opsidijan se čisti pod tekućom vodom.

Ljekovita svojstva:

Opsidijan daje uvid u uzroke bolesti. Pomaže kod problema s probavom. Detoksificira, otapa blokade i napetosti, uključujući i otvrdnule arterije.

Smanjuje bolove od artritisa, problema sa zglobovima, grčeva i ozljeda. Potiče cirkulaciju i grije ekstremitete. Može koristiti za smanjenje povećane prostate.

Responsive text-52 horizontal

Pored općih svojstava, slijedeće boje imaju dodatna svojstva:

Crni opsidijan

Crni opsidijan je moćan i kreativan kamen. Upotrebom ovog kamena povećava se samokontrola. Crni opsidijan tjera na suočavanje s istinskim sebstvom, vodeći vas duboko u podsvjesni um tijekom tog procesa. Iznosi disbalanse i mračne osobine na površinu, naglašavajući skrivene faktore.

Uvećava sve negativne energije, kako bi se u potpunosti doživjele i onda otpustile. Crni opsidijan je zaštitnik. Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju.

Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja. Probija mentalne barijere i razgrađuje mentalno uvjetovanje. Može sakupiti rasutu energiju i potaknuti emotivno oslobađanje.

Apačka suza

Apačka suza je oblik crnog opsidijana, ali puno nježnijeg djelovanja. Izvlači negativnost, ali to radi toliko polako, da se ona može transformirati. Apačka suza je odlična za upijanje negativne energije i za zaštitu aure.

Uzemljuje i čisti donju zemaljsku čakru. Ovaj kamen stimulira analitičke sposobnosti i potiče opraštanje. Apačka suza će otkloniti samoograničenja i pojačati spontanost.

Opsidijan pahuljica

Opsidijan pahuljica položen na sakralnu čakru smiruje i stišava, smještajući vas u odgovarajuće stanje uma da postanete prijemčivi, prije nego što vam skrene pažnju na ukorijenjene modele ponašanja. Uči vas da vrednujete greške jednako kao i uspjehe.

Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Opsidijan pahuljica vam pomaže da prepoznate i otpustite “pogrešno razmišljanje” i stresne mentalne modele. Potiče smirenost i unutarnji fokus.

Plavi opsidijan

Plavi opsidijan pomaže kod astralnih putovanja, olakšava proricanje i pojačava telepatiju. Aktivira srčanu čakru i potiče vještinu komunikacije. Plavi opsidijan otvara auru da može primiti ljekovitu energiju.

Utječe na govorne mane, bolesti očiju, Alzheimerovu bolest, šizofreniju i poremećaj višestruke ličnosti. Stavljen na bolno mjesto otklanja bol.

Plavozeleni opsidijan

Plavozeleni opsidijan otvara srčanu i grlenu čakru, olakšava izražavanje vlastite istine i razumijevanje iz srca. Pomaže kod Reiki liječenja; usklađuje um, tijelo i duh.

Plavozeleni opsidijan pospješuje apsorpciju vitamina A i E i poboljšava noćni vid.

Svjetloplavi opsidijan

Svjetloplavi opsidijan je kamen intuicije. Olakšava proricanje, stanja transa, šamanska putovanja i regresiju u prošle živote. Ovaj kamen otvara treće oko i pomaže kod unutarnjih putovanja. Dopire do korijena poteškoća i balansira energetska polja.

Ovaj kamen poboljšava radiestezijske tretmane, a koristan je i kao visak. Utječe na poremećaje kralježnice, poremećaje cirkulacije i rasta. U obliku eliksira iscjeljuje oči.

Zlatnosjajni opsidijan

Zlatnosjajni opsidijan je posebno efikasan za otkrivanje. Nosi vas u budućnost i u prošlost i duboko u srž problema. Psihološki, otklanja svaki osjećaj beskorisnosti ili ego konflikt. Otklanjajući umiješanost ega, daje znanje o duhovnom usmjerenju.

Kad se koristi u liječenju, uravnotežuje energetska polja. Zeleni opsidijan otvara i čisti srčanu i grlenu čakru. Utječe na žuč i srce.

Mahagonij opsidijan

Mahagonij opsidijan ima finiju energiju od crnog. Pošto odgovara zemlji, uzemljuje i štiti, daje snagu kad je potrebna, oživljava svrhu, eliminira energetske blokade i stimulira rast na svim nivoima.

Ovo je stabilizirajući kamen koji ojačava slabu auru. Kada se nosi na tijelu oslobađa bola i popravlja cirkulaciju.

Opsidijan duga

Opsidijan duga je jedan od nježnijih opsidijana, ali posjeduje jaka zaštitna svojstva. Podučava vas o vašoj duhovnoj prirodi.

Ovaj kamen kida užad stare ljubavi i nježno oslobađa udice koje su drugi ostavili na srcu, ponovno dopunjavajući energiju srca. Kad se nosi kao privjesak, upija negativnu energiju iz aure i izvlači stres iz tijela.

Crveno – crni opsidijan

Crveno – crni opsidijan podiže kundalini energiju. Potiče vitalnost, muževnost i bratstvo. Liječi groznice i drhtavice. Poboljšava meditaciju i savršen je medij za gledanje u kristal.

Donosi prednosti u životu, daje strpljenje i ustrajnost. Ovaj kamen je koristan za putovanja izvan tijela, pošto povezuje astralno tijelo s fizičkim.

miniOpsidijan ogrlica s obojenim kvarcom

Opis:

Pahuljičaste crno sive (10mm) perle opsidijana u kombinaciji s obojenim kvarcom nepravilnog štapičastog oblika

PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.07.2016.
Slijedeća objavaBrinite o tome što drugi ljudi misle i uvijek ćete biti njihov zarobljenik!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here