Responsive text-52 horizontalOrgonski tirkizni privjesak “Samopouzdanje” je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Ovaj unikatni tirkizni orgonski medaljon u obliku organskog kruga, izrađen je s ljubavlju od epoksi smole, poludragog kamenja, morske školjke, komadića zlatne mjedi i 22kt zlatnih listića – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tokom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Također, ovaj privjesak se posebno preporučuje ženama u poslovnom svijetu te u slučajevima da osoba pati od potisnutih emocija (“knedla u grlu”  što znači gutanje emocija, trenutna nemogućnost verbalnog izraza u određenim životnim situacijama) On suptilno povezuje tri čakre – Muladharu (solarni plexus), Anahatu (srčanu čakru) i Visudhu (grleni energetski centar/čakru) i potiče veliko samopouzdanje za krenuti naprijed u životu.

Orgonski Privjesak “Samopouzdanje” Tirkizni (Unikat)

Veličina: 4 cm

Dužina: 45 cm

Debljina: 12 mm (1.2 cm)

Cijena: 155 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaŽivot vas može gaziti, ali to ne umanjuje vašu vrijednost!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 03.07.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here