O tome da stopala mogu biti barometar vašega zdravlja mnogo se pisalo, kao i o povezanosti stopala s tjelesnim osobinama i sklonostima.

Neki stručnjaci vjeruju i u njihovu povezanost s psihološkim karakteristikama, kao primjerice Jane Sheehan, refleksologinja i autorica tri knjige na tu temu.

Spomenuta autorica tvrdi da stopala govore sve o nama, od stanja probavnog sustava do ponašanja u vezama.

No, korak dalje ide teza da oblik stopala govori o našemu porijeklu.

Evo par činjenica:

Činjenica 1: Ljudski genom određuje fizičke čimbenike kao što su boja kože, kose i očiju, oblik tijela i udova i mnogo više npr tendenciju ka ćelavosti i bolesti.

Činjenica 2: Ljudska morfologija ovisi o naslijeđu. (antropometrija)

Činjenica 3: Postoje i druge studije koje otkrivaju endemske plemenske / obiteljske karakteristike, kao što su nedostatak otisaka prstiju (adermatoglyphia) npr. u velikom broju kod baskijskih naroda.

Činjenica 4: Moramo razmisliti o mješovitim brakovima, jer se gotovo sve rase miješaju zajedno u proteklih 500 godina. Vrlo malo i rijetko imamo “čiste” loze.

Na temelju istraživanja, nastala je ova skica stopala prema narodima.

Priklonili se vjerovanju u to ili ne, zabavno je provjeriti s koje strane vučete svoje drevno korijenje; egipatske, rimske, grčke, germanske ili keltske?

Odakle dolazite?

feet-1

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaLouise Hay: Nemojte zaboraviti napraviti ovo prije ulaska u Novu godinu!
Slijedeća objavaBudi nježan prema svom srcu. Udahni u svojoj boli i izdahni sve to. – 18 lekcija koje ću ponijeti u 2018. godinu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here