Designed by Freepik

RAK

Tijekom studenog 2017. godine kuća užitka Raka puna je uživanja! Ovdje sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini.

Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu donijeti samo dobre stvari!

Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisjećati se sa smješkom na licu.

Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu.

S druge strane, tranziti tijekom studenog 2017. godine povoljni su za proširenje obitelji i djecu.

DJEVICA

Pričanje i putovanje… uživanje i zabava!

Tijekom studenog 2017. godine vladar kuće parova Djevice, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera.

Ovo je pozitivna kombinacija koja može donijeti potvrdu ljubavi, zaruke, osjećajne i iskrene poruke i uspješne dogovore.

Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekoga tko će vam puno značiti.

Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasjesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnosti.

I još nešto vrlo važno: nemojte miješati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

JARAC

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenoj Škorpionu i smještena je u povoljnoj kući, i ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće!

Vidi se da studeni 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju.

Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju polovicu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave.

Tijekom studenog važna su komunikacija, suradnja i kontakti sa strancima.

Izvor: Tarot horoskop

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Prethodna objavaZašto ne treba slaviti “Noć vještica”?
Slijedeća objavaKvantna fizika potvrdila “život” nakon smrti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here