Foto: pixabay.com
160×600 text-47 lijevo

Najveća duhovna tajna do bogatstva je svjesna primjena Zakona Privlačnosti.

Glavni razlog tomu je to što ćete kroz taj moćni Zakon moći izravno pitati Svemir/Boga/Sve-Što-Je/Više Ja (ili bilo koje drugo ime koje izaberete) za sve ono što želite.

‘Bog’ uvijek zna najbolje, najbrže, najsavršenije načine kako da postanete bogati (štogod pod tim pojmom podrazumijevali) ili da postignete neki drugi cilj.

Korištenje snažnog podsvjesnog uma je još jedna duhovna tajna do bogatstva.

Vaš podsvjesni um je ključna poveznica između fizičkog sebe i ne-fizičkog sebe. Dakle, još jedan način na koji možete izravno pitati Svemir za povećanje bogatstva je kroz moć hipnoze.

Novac sam po sebi nije loš. Ovisi za što ga koristite. Nemojte se bojati novca zbog njegovog konteksta ili lošeg imidža u ovom materijalnom svijetu. Iako novac ne jamči sreću niti je ovaj tekst namijenjen tome da vas skrene s vašeg puta kako biste stjecali novac i vezali se za njega, njime se, s druge strane, mogu učiniti mnoge predivne stvari.

Tajna je u prepuštanju i prihvaćanju onoga što nam život donosi, znajući da smo učinili sve što je u našoj moći. Nema apsolutno nikakvih (fizičkih) postojećih granica na količinu novca ili nekog drugog obilja kojeg možete privući u svoj život.

Jedine granice koje ćete doživjeti su one koje ste postavili sami na sebe (podsvjesno), kroz vaša vjerovanja.

Sve granice su iluzija, vi ste neograničeno biće! Ali u fizičkom svijetu ćete doživjeti neograničenost samo ako uklonite sva vaša lažna, ograničavajuća uvjerenja koja ste stekli, a onda morate steći prava, osnažavajuća uvjerenja koja ste potisnuli.

Zapamtite da, kada uzmete nešto iz beskonačnosti, beskonačnosti ostaje. Postoje beskonačne zalihe novca i blagostanja za sve. Znamo da je očito, ali vrijedi ponoviti, beskonačne zalihe nikada ne nestanu! Međutim, sve što doživljavate ovisi o tome koliko od tog tijeka beskonačnog bogatstva vi puštate u svoj život.

Većina ljudi, kad misle o manifestiranju novca, razmišljaju o spontanom, slučajnom stvaranju novca. Iako ja vjerujem da je ovo moguće, ovisno o vašem sustavu vjerovanja, vjerojatno bi to značilo jako puno posla (zahtijevajući možda tisuće godina).

300×250 centar text-39

Manifestiranje novca u vaš život znači stvaranje velikih mogućnosti za zarađivanje novca u životu te onda korištenje tih prednosti.

Kada se ukaže prilika morate biti zahvalni i shvatiti da ste je vi manifestirali. Mnogo ljudi to ne shvaća, a postanu bogati iz ove prilike. Onda kada su bogati, misle da ta prilika nije imala nikakve veze s njima ili s Višim Vodstvom.

Obično vjeruju da je to bila čista sreća. Ovo smanjuje njihovu vjeru u moć manifestiranja i ovo će negativno utjecati na njihovu sposobnost da stvore bogatstvo u budućnosti. Nikada ne smijete upasti u tu zamku.

Umjesto toga, uvijek izrazite zahvalnost za sve što dođe u vaš život. Ovo možete činiti naglas ili u sebi. Samo recite, ‘ja sam jako zahvalan za…’ i dodajte ono što je došlo u vaš život.

Najgora stvar koju možete učiniti je steći ovo znanje i ne poduzeti ništa. Nećete postati bogati čitajući ovaj članak, ali ćete postati bogati primjenom ovih informacija.

Želim da znate s potpunom sigurnošću da možete manifestirati novac i ostalo obilje u vaš život.

Evo 5 koraka…

Kliknite na stranicu broj 2 za 5 koraka!

Responsive text-61Podudarni sadržaj
1
2
PODIJELI
Prethodna objavaJapanska legenda: Provjerite je li neka osoba s razlogom ušla u vaš život?
Slijedeća objavaAko želite zadržati vašeg partnera obavezno izbjegavajte ovo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here