Designed by Freepik

 

160×600 text-47 lijevo

Uz pomoć prave komande sve se mijenja i od naše svijesti ovisi hoće li će naše zdravlje biti optimalno.

Sve što postoji predstavlja neku vrstu informacije, određen kod na osnovu koga se odvijaju različiti procesi. Ljudski organizam funkcionira upravo na temelju brojnih informacija koje postoje kao zapisi u našim genima i DNK, ili ih svjesno i nesvjesno šaljemo organizmu.

Drugim riječima, naše, ali i tuđe misli imaju utjecaj na svaku našu stanicu pa samim tim i na cijeli organizam. Misli predstavljaju određenu vrstu informacija koje mogu biti uzrok mnogih negativnih stanja, bolesti, neprilika ili negativnih zbivanja bilo koje vrste. Kada su informacije kojima raspolažemo i koje šaljemo sebi i drugima pozitivne, sve je u balansu i naše zdravstveno stanje je optimalno.

Ali ako su informacije negativne, one mogu uzrokovati niz neugodnih stanja i događaja.

Problematici otkrivanja negativnih informacija, dijagnosticiranju zdravstvenih i drugih posljedica, kao i vraćanju na prvobitno – zdravo stanje, ruski znanstvenik Genadij Jakovljević Temnjikov, doktor medicinskih i socijalnih nauka, psihoterapeut, profesor i akademik, posvetio je više od trideset godina rada.

Do ove tehnike, koju su nazvali Infoterapija, dr Temnjikov i njegov tim došli su nakon dugogodišnjih znanstvenih ispitivanja koja su provodili na stanicama pomoću atomskih mikoroskopa najviše tehnološke kategorije.

Tako su došli do otkrića da stanica pamti i da umije razmišljati, a daljnjim ispitivanjima dokazali su da na rad svake pojedinačne stanice pa tako i cijelog organizma, utječu informacije koje dolaze izvana ili iznutra. Informacije o kojima priča dr Temnjikov nisu samo one kojih smo svjesni, koje možemo čuti ili sami kreiramo, već su to informacije koje stanice i organi mogu prenositi jedni drugima.

Znanstvena ispitivanja su i dokazala da bolesna stanica često širi informaciju o bolesti te tako zarazi okolne stanice, što je najprimjetnije kod karcinoma koji s vremenom može metastazirati. Međutim, to nije sve. Zvuči neobično, ali ovakve informacije ne prenose se samo unutar jednog organizma, već i s jedne osobe na drugu. Doktor Temnjikov zato tvrdi kako je neophodno da naučimo da se zaštitimo od negativnih informacija i da ih ne propuštamo u svoj sustav.

“Kada je riječ o unutarnjim informacijama, to mogu biti naše misli, kao i zapisi u stanicama koje utječu jedna na drugu. Kada pričamo o vanjskim informacijama, misli se na sve što izvana djeluje na nas. To mogu biti virusi i bakterije koji nam preko dišnog i ostalih sustava napadaju organizam, ali i tuđe misli koje djeluju na nas. “

300×250 centar text-39

Kako vratiti stanice u optimalno stanje

Zna se da imunološki sustav štiti organizam od svakojakih negativnih utjecaja pa je samim tim i svaka stanica našeg organizma sposobna obraniti se od nepoželjnih utjecaja ili informacija, kako kaže naš sugovornik. Međutim, stanice često prestanu obavljati jednu od svojih osnovnih funkcija – da štite organizam – i počnu se ponašati sasvim suprotno svojoj svrsi.

Dr Temnjikov je na temelju dugogodišnjeg istraživanja došao do zaključka da su stanice koje su prestale obavljati primarnu funkciju i koje su oboljele dobile neku vrstu negativne informacije. Dakle, umjesto da nas štiti, određena stanica obolijeva i počinje uništavati sebe i ostale stanice.

“Kada stanica dobije negativnu informaciju, bilo izvana ili iznutra, mijenja svoju prirodnu funkciju i počinje da opstruira organizam. Ona se bukvalno izdvaja iz cjeline i prestaje obavljati zadatke zbog kojih je stvorena. Umjesto da čini organizam vitalnim i zdravim, da ga brani od negativnih utjecaja, ona u tijelu stvara poremećaj. Upravo na taj način i nastaju kancerogene stanice, koje imaju tendenciju da se šire, metastaziraju, i u tom procesu teško ih je zaustaviti. “

Infoterapija se pozabavila pitanjima zašto dolazi do poremećaja u radu stanica i kako tome stati na put. Dr Temnjikov je otkrio kako da uz pomoć misli i informacija utječemo na stanice, odnosno kako da stanicama koje su dobile negativne informacije pošaljemo prave, one koje će ih vratiti na prvobitni kolosijek.

Proučavajući rad mozga, znanstvenici su došli do podatka da desna strana mozga (zadužena za kontroliranje refleksnih radnji kao što su disanje, srčani rad i ostale nevoljne radnje organizma) prenosi 36 milijuna bajta u sekundi, dok lijeva strana samo 16 bajta u sekundi.

Oni su, također, dokazali da se čovjek u neusporedivo većoj mjeri služi slabijom – lijevom stranom i da zbog toga ima lošu komunikaciju sa svojim organizmom.

300×250 centar text-39

Daljnjim proučavanjima dr Temnjikov je otkrio kako desnu stranu mozga više angažirati, odnosno kako da je aktiviramo i uputimo da stanicama daje informacije da se vrate u prvobitno – zdravo i optimalno stanje ili da, kada je riječ o preventivi, nastave raditi u skladu sa svojim obrambenim funkcijama. Riječ je, naime, o pravoj komandi.

Naš sugovornik je napravio niz istraživanja i tijekom tridesetogodišnjeg rada došao do impresivnih rezultata. Pronašao je šifre – kodove koji uz pomoć naše volje i svijesti mogu navesti stanicu da radi optimalno.

Izvor ove metodologije leži u Teslinom učenju. Dakle, sasvim u skladu s osnovnim postavkama ovog velikog znanstvenika, Infoterapija se temelji na ideji da se uz pomoć prave informacije sve mijenja, jedino je važno da znamo KAKO treba glasiti naredba.

Više o komandama pročitajte OVDJE.

Izvor: lovesensa.rs

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKada se sretnu srodne duše, OVAKO se odigrava iscjeljujuća drama života!
Slijedeća objavaSvjesna osviještenost: Sedam uvida u istinsku tišinu
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here