Dijabetes je jedan od najbjesnijih bolesti našeg doba. Prema američkoj dijabetičkoj asocijaciji, u 2012.-toj 29,1 milijuna Amerikanaca ili 9,3% stanovništva ima dijabetes. Rezultate za 2014. godnu diabetes.org nije trenutno objavio, no sami troškovi liječenja u svibnju 2013. izgledaju ovako:

  • $245 milijardi dolara: Totalni trošak dijagnosticiranog dijabetesa u SAD-u u 2012. godini
  • $176 milijardi dolara: direktnih medicinskih troškova
  • $69 milijardi dolara: u rediuciranoj produktivnosti pojedinca

Dijabetes raste prilično brzim tempom. Nedavno dovršena studija zaključila je da ako trendovi u dijabetesu i dalje nastavljaju linearno rasti, u idućih 50 godina, promjene u veličini i demografskim karakteristikama populacije SAD će dovesti do dramatičnog porasta broja Amerikanaca s dijagnosticiranim dijabetesom.

Prema trenutnom mainstream pristupu bolesti, glavni cilj u liječenju dijabetesa je smanjiti bilo kakvo povišenje šećera u krvi (glukoze) bez uzrokovanja abnormalno niske razine šećera u krvi. Dijabetes tipa 1 se tretira inzulinom, fizičkom aktivnošću i dijetom za dijabetes. Dijabetes tipa 2 se liječi prvo smanjenjem težine, dijetom za dijabetes i fizičkom aktivnosti.

Trenutno je uvjerenje da je “Dijabetes kronična bolest kojoj nema lijeka.” – Američka Asocijacija za Oboljele od Dijabetesa.

No, što ako bismo mogli ne samo spriječiti dijabetes prije nego što se pojavio, već ga i preokrenuti nakon što se pojavio?
6 ispitanika koji su “preokrenuli” svoj dijabetes u 30 dana

U filmu “Simply Raw”: Izliječenje Dijabetesa u 30 dana, sudjelovalo je šest testnih subjekata i svi su imali različite životne stilove i uvjete, ali su svi bili dijabetičari – pet od njih tipa 2, a jedan tipa 1. Svaki subjekt je uzimao inzulin.

Prije nego što krenemo analizirati rezultate ovog filma i istraživanja, moramo se podsjetiti onoga što je ustanovljeno o dijabetesu tip 1 i tip 2, od strane Nacionalnog Programa Edukacije o Dijabetesu:

Tip 1 dijabetes – tijelo ne proizvodi inzulin. Inzulin pomaže tijelu da koristi glukozu iz hrane za energiju. Osobe s tip 1 dijabetesom moraju uzimati inzulin svaki dan.

Tip 2 dijabetes – tijelo ne proizvodi inzulin ili ga ne koristi kako treba. Osobe s tip 2 dijabetesom često moraju uzimati tablete ili inzulin. Tip 2 je najčešći oblik dijabetesa.

Sudionici programa bili su:

  • Austin (u dobi od 25) nije imao samo tip 1 dijabetes, već je također imao problema s pićem.
  • Kirt (u dobi od 25) imao je šećer u krvi na razini 1200 jedinica. Normalno je ispod 100 jedinica. Njegov liječnik mu je rekao: “Ti bi trebao biti mrtav.”
  • Bill (u dobi od 58) je išao kod kardiologa i imao neuropatiju. On nije mogao osjećati svoje noge.
  • Michelle (u dobi od 36) je bila prilično debela.
  • Henry (u dobi od 58) uzimao je inzulin plus 9 tableta dnevno. Razina šećera u krvi mu je bila na 464.
  • Pam (62) je bila prilično debela. Njezin otac, brat i sestra su također dijabetičari.

Da biste saznali više o metodi, kliknite na slijedeću stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.10.2015.
Slijedeća objavaŠto je uspjeh?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here