Responsive text-52 horizontal




Sastojci:

½ šalice prosa
Prstohvat soli
2 šalice vode (ili mlijeka po izboru)
1 šalica bundeve hokaido izrezane na kockice
1 dcl zobenog (ili sojinog) vrhnja
Malo maslinovog ulja ili maslaca

Priprema:

Oprati proso i zakuhati zajedno sa bundevom i prstohvatom soli.

Kuhati na mimimalnoj vatri 15ak minuta poklopljeno. Dodati zobeno vrhnje i maslinovo ulje i smiksati štapnim mikserom. Odmah servirati (stajanjem ova kaša se stvrdnjava).

Majstor kuhar, Mia Šoškić
Makrovega

Responsive text-52 horizontal




Podudarni sadržaj

Prethodna objavaKrešimir Mišak: Objava o nepostojanju osobe – ‘Nema zajebancije sa slobodnim čovjekom!’
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 17.12.2014.
Mia Šoškić
Majstor sam kuhar. Vlasnica sam dva restorana zdrave hrane te autor mnogih radionica prirodnog kuhanja koja svoju gastronomiju pokušava prezentirati na način da prije svega pogoduje našem zdravlju, a onda tek oku i jeziku. Sretna sam što moj tim i ja sve više i više uspijevamo u tome zahvaljujući buđenju svijesti ljudi o uskoj vezi prehrane i zdravlja.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here