Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

U kasnim večernjim satima 31.07., Venera je ušla u znak Raka i u njemu će boraviti do kasnih večernjih sati 26.08.2017. godine.

Prema planetarnim dostojanstvima, Venera u znaku Raka nema nikakvo značajno dostojanstvo, ali promatrajući iz ugla jednakih priroda Venere i znaka Rak, koje odražavaju hladno i vlažno, može se s punim pravom tvrditi da je Venera u znaku Raka, povlaštena u odnosu na ostale.

Dakle, nije toliko moćna kao i Biku i Vagi gdje je u svom sjedištu, ili pak u Ribama gdje je egzaltirana, ali svakako je bolje postavljena nego Venere u drugim znakovima. Također, prisutne su i određene podudarnosti u simbolikama. Venera je planet ljubavi, dok je Rak znak koji se vezuje za emocije u svom najopćijem obliku. Zatim, npr. Rak je simbol obitelji, a obitelj se obično stvara iz ljubavne veze, koja se nalazi pod vladavinom Venere.

Ova Venera u Raku akcent će svakako staviti na polje obitelji. Mnogi od Vas će ove tople ljetnje dane poželiti da provedu u toplini svog obiteljskog doma. Sada se pružaju odlične mogućnosti da se potencijalni problemi koje imate sa jednim i-ili više članova obitelji dovedu u normalu. Možda se do prije samo nekoliko dana, to činilo kao teško izvodljiva misija, ali sada je dovoljan samo jedan miran i diplomatičan razgovor.

Naravno, mnogi će ovo vrijeme iskoristiti za odlazak na obiteljski odmor, gdje je dobar provod maksimalno zagarantiran. Sretan ishod dolazi, i ako ste razmišljali o renoviranju, adaptaciji, uređenju stambenog objekta, zatim o poslovima kupnje i prodaje nepokretne imovine, kao i vezano za selidbe. Kada je konkretno riječ o renoviranju i uređenju stambenog prostora, kreativnosti nikako neće manjkati, a uzevši u obzir i to da se Merkur nalazi u znaku Djevice gdje mu je i sjedište i egzaltacija, svaka Vaša zamisao bit će savršeno sprovedena u djelo.

Kako se znak Raka vezuje za početke i završetke novih životnih poduhvata, sve što želite završiti učinite to upravo sada, i sve što želite otpočeti, učinite to upravo sada. Venera će se pobrinuti da se sve odigra pod sretnim okolnostima i kakogod i štogod da je, nastavi se u još boljim tonovima, ispunjenim Božanskom srećom i radošću.

Cijeli ovaj period donijet će uspostavu brojnih ljubavnih veza, a od oko 12.8. kada Merkur bude krenuo retrogradno, mnoge pokidane veze, posebno rodbinske i ljubavne doživjet će svoju obnovu. Pa ovog puta odigrajte smotrenije. I za kraj ono najljepše – Venera u Raku predstavlja spoj dvije od najplodnijih energija horoskopa, pa eto nam i mnogo beba u budućnosti.

Venerini savjeti za svaki znak

OVAN: Sada je vrijeme da raščistite sve nedoumice i nesporazume sa članovima Vaše obitelji. Samo, bit će Vam neophodno mnogo više takta. Ne dozvolite da iz jedne rasprave upadnete u drugu. Problem će se riješiti, ali sve može sa pozitivnim stavom. Jako je dobar period za sve što se tiče rada sa nepokretnom imovinom. Mnogima od Vas dolaze predivne vijesti o prinovi u obitelji.

BIK: Vaša vladarica Venera, dat će Vam mnogo više komunikacije, nego što je to ranije bio slučaj. Značajni pregovori, koji uz više uloženog truda, itekako mogu uroditi plodom. Neke osobe na koje ste u prošlosti bili upućeni, vraćaju se u Vaš život, što će Vam na određeni način goditi. Tu je i mnogo novih poznanstava, od kojih jedno postaje prijateljstvo za cijeli život. U periodu do oko 10.08. povoljno je za kupnju sredstava za komunikaciju, telefona, kompjutera, tablet računala isl. kao i za popravljanje i kupnju prijevoznih sredstava,…A nakon toga nikako kupnja, dok se za popravke nastavljaju dobri aspekti.

336×280 lijevo text-54

BLIZANCI: Akcent će biti na polju novca. Pružaju se prilike za riješenje značajnih stvari. Odlično za sva ulaganja i trgovanje. Ako očekujete nekakav novac, taj novac će (uz eventualno mala zakašnjenja) stići. Također, možete imati značajnih uspjeha u igrama na sreću, pa samo naprijed. Uživat ćete u dobroj klopi, što nekima nikako neće ići u prilog, zbog stvaranja viška kilograma, pa stoga je neophodan mali oprez. Nekima od Vas, dogodit će se da se vratite svojim potencijalima koje ste dugo vremena zanemarivali…Uhvatite ih sada.

RAK: Cijeli svijet je Vaš. Samo naprijed, jer se nalazite u periodu, kada uspostavljate temelje za narednih godinu dana.Sada Vam se pružaju prilike da uradite vrlo značajne stvari, vezano za profesionalni segment, kao i za polje rada sa nepokretnom imovinom. Maksimalno ih iskoristite. Ujedno, Venera u Vašem znaku donijet će ljubav u Vaš život, samo ako Vi to želite. Mnogi koji su u ozbiljnijim vezama, bit će usmjereni, kada je riječ o planovima za brak. I ti planovi, bit će sasvim uspješno realizirani. Također, mnoge od Vas očekuje ostvarenje potomstva, odnosno, sretne vijesti o proširenju obitelji. Što se tiče zdravlja, dolazi do značajne stabilizacije u odnosu na prošla 2 do 3 mjeseca.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

ATMA astrolog čeka na VAŠ poziv!


Widget not in any sidebars
1
2
Prethodna objavaMonah Pajsije: “Djecu od malih nogu učite da se kale, da rade, da budu jaki – razmažena djeca su nesretna!”
Slijedeća objavaUšli smo u tranzit retrogradnog Urana (3.8.2017.-2.1.2018.): Usudite se krenuti za onim za čim čeznete!
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here