Foto: pixabay.com
Stoljećima je poznato da mjesto stanovanja ima jak utjecaj na čovjekovo bio-polje.

Prilikom odabira prostora za stanovanje, bilo da je u pitanju stan ili kuća, treba imati u vidu da pored štetnih zračenja – kozmičke energije, podzemnih voda ili tehničkih zračenja – na život može utjecati i energija prethodnih stanara. Zato je vrlo važno nakon useljenja energetski očistiti kuću u kojoj stanujete.

Eliminirajte energiju prošlosti

Vrata koja se ne otvaraju u potpunosti, ograničavaju vaš životni energetski tok. Sklonite sve što smeta vratima da se otvore. Ovo se odnosi i na odjeću koja visi na njima.

Hodnici su arterije naših domova, a starudije i nagomilane stvari u predsoblju i hodnicima smetaju protoku energije i stvaraju prepreke. Oslobodite ormare od starih stvari, očistite podrume i tavane. Stare stvari imaju energiju koja će vas vući u prošlost i smetati vam da napredujete.

Svjetlo molim!

Kvalitet našeg života povećava se kad je kuća ispunjena svjetlošću. Energija koja je u zastoju voli mrak i izbjegava sunčeve zrake. Za dubinsko čišćenje svog stana, zamislite da se svaki njegov dio puni svjetlošću. Ovo se naročito odnosi na kuteve, pukotine i druga tamna mjesta na kojima se množe stanovnici donjih nivoa astralnog svijeta. Prije ovog čišćenja, obavezno odradite fizičko spremanje.

Najprije upalite kamfor. Ako potom razmjestite pomalo neupaljenog kamfora u sva četiri kuta sobe, efekt čišćenja bit će još bolji. Njegova aroma djeluje na jako dubokom nivou i tjera neprijateljska bića donjeg astralnog svijeta koja vrlo često izazivaju nemire, neslogu i koče napredak u kući.

Kliknite na stranicu 2 za postupak

Responsive text-61
1
2
Prethodna objavaBudite i vi ispod duge ;-)
Slijedeća objavaMahatma Gandhi: 10 pravila koja mijenjaju svijet
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here