Pomoću Himalajske lampe stvorite mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok!

1
6917

Himalajska sol je nevjerojatan proizvod

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji. Vade je ručno iz pakistanske slane brazde podno Himalaje. Specifična je po tome što potiče iz pradavnog mora na koje se prije otprilike 250 milijuna godina prevalilo ogromno gorje – današnja Himalaja. Pod silnim pritiskom planine ta se pradavna morska sol polako kristalizirala i pretvorila u prelijepe ružičaste gromade iz kojih se danas izrađuju kristalne svjetiljke, svijećnjaci, opeke, pločice i mnogi drugi korisni predmeti.

Responsive text-52 horizontal

Koristi se u kuhanju i smatra se zdravom zamjenom za kuhinjsku sol jer sadrži manje natrija.

Osim primjene u kuhinji, ova sol ima i mnoge druge pogodnosti i različitu upotrebu u svakodnevnom životu.

Saznajte na koje načine se upotrebljava himalajska sol i kako je možete primijeniti u svakodnevnom životu.

Negativni ioni i himalajska sol

Negativni ioni su prirodno napravljeni u prirodi i nakon što im se izložite, osjećati  ćete se osvježeno i puni energije. Ti ioni se obično stvaraju pokraj tekućih voda ili slapova.

Srećom, postoji način na koji možemo te ione dovesti u svoj dom. Stavite lampu od himalajske soli u svoju sobu i odmah ćete osjetiti pozitivne promjene.

Ostanite pozitivni

Suprotnost negativnim ionima su, naravno, pozitivni ioni. Oni su također poznati kao “elektronski smog”, te se emitiraju iz elektronskih uređaja koje koristimo svaki dan. Ti ioni su štetni i mogu uzrokovati ozbiljne bolesti i tegobe.

Svjetska zdravstvena organizacija navodi da su  pozitivni ioni najgora stvar koja nam se može dogoditi. Oni uzrokuju nesanicu, neurološke poremećaje, probleme s mentalnim zdravljem, alergije itd. Isto tako, zbog pretjeranog izlaganja ovom elektroničkom smogu, naše misli su bombardirane frekvencijama oko 20 puta više nego što je preporučeno.

Iako pozitivni ioni nisu u stvari pozitivna stvar, postoji jednostavan način da se neutralizira njihov  negativan učinak u bilo kojoj prostoriji u kući.

Pozitivnost negativnih iona

Negativni ioni nose negativno nabijene elektrone. Kada dođu u kontakt s štetnim molekulama, oni ih ispune negativnim nabojem, čime gube svoja  opasna svojstva.

Ti ioni se mogu naći u šumama, plažama i drugim mjestima na kojim se nalazi voda. Kada se nađu u našem tijelu, oni poboljšavaju naše funkcije mozga, daju nam dodatnu energiju i poboljšavaju naše raspoloženje.

Cijelo vrijeme dobivate pozitivne ione; ali kako ćete stvoriti negativne ione koji će se boriti protiv pozitivnih iona?

Lampe od himalajske soli

Svjetiljke od himalajske soli, kako ih još i nazivaju – “Vitamini zraka”, sastoje se od bloka soli i male žarulje unutar nje.

Rade na takav način da žarulja ugrije kristal i tada se emitiraju negativni ioni koji  uništavaju sve loše čestice iz vašeg okruženja. Sve što trebate napraviti je opustiti se i pustiti ih da rade za vas.

Responsive text-52 horizontal

Nađi i uništi

Kada se negativni ioni stvore u zraku, oni  počinju napadati pozitivne ione. Oni na sebe vežu bakterije, plijesni, alergene, viruse i neutraliziraju elektronički smog u vašoj kući. Odmah ćete osjetiti promjenu i uz stalnu upotrebu osjećati ćete se puni energije, sretniji, smireniji i opušteniji.

Promijenit će se vaš pogled na svijet, imati ćete više samopouzdanja, bolje ćete spavati i imati kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji.

Što sve rade lampe od himalajske soli?

 •    Ioniziraju sobu
 •     Stabiliziraju i smanjuju utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike
 •     Proizvode dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuje i smiruje  vaše tijelo
Responsive text-52 horizontal

Lampa od himalajske soli može vam pomoći kod:

 •     Glavobolja i migrena
 •     Poremećaja cirkulacije
 •     Mentalnih poremećaja i poremećaja vezanih uz stres (uključujući nesanicu)
 •     Problema dišnog sustava (uključujući i prehlade)
 •     Artritisa

Ove lampe također pomažu kod alergija i kožnih bolesti jer čiste zrak od toksina.

Himalajska solna lampa stvara mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok ili nakon proljetne oluje, izvrstan su izvor negativnih iona koji poboljšavaju kvalitetu zraka. Postavljena pored televizora ili računala, apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.

Ako želite ostvariti sve gore navedene dobrobiti, ako želite sretniji život za svoju obitelj, sve što trebate učiniti je nabaviti lampu od himalajske soli i staviti je u prostoriju u kojoj vi i vaša obitelj provodite većinu svog vremena. Sve ostalo će doći s vremenom.

114752020_him-lampa-a-400x400Himalajsku lampa

Svaka Himalajska lampa u našem webshopu je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Poslati ćemo Vam najljepšu koju imamo u trgovini. Na drvenom je postolju s električnim kabelom duljine od 2 metra i žaruljom od 15 W.

visina : 17-21 cm

širina: 10-12 cm

duljina : 10-13 cm

težina: 2-3 kg

Cijena: 180 kn

 

PODIJELI
Prethodna objava2017. je GODINA LJUBAVI: Jupiter dugo u Vagi, znaku braka i odnosa – Što ovo donosi vama?
Slijedeća objavaTip vaše figure ovisno o mjesecu rođenja – Otkrijte svoju numerološku tajnu vitkosti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

 1. Pročitala sam da imate u ponudi Himalajsku lampu, a pošto imam problema s alergijskom astmom i artritisom veoma je pogodno za mene. Brine me ako je stvarno u redu jer sam kod nekih našla puno veću cijenu (znam da cijena ne diktira svugdje kvalitetu). Kupila bi jednu lampu i zanima me kako će mi se odrazizi na tegobe koje sam opisala i u kom roku-ako znate molila bi odgovor.
  Ujedno me zanima plaćanje te cijena s dostavom (Čakovec)

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here