Foto: pixabay.com
Responsive text-52 horizontalVelika i energetski snažna grupa anđela – lunarni i solarni anđeli – pomažu nam da podignemo svoje vibracije.

Lunarni anđeli su satkani od srebrne svijetlosti i energije Mjeseca i predstavljaju ženski aspekt bića. Solarni anđeli stvoreni su od zlatne energije i svjetlosti Sunca i nosioci su muškog aspekta energije.

Ove dvije, beskrajno velike grupe anđela stalno su prisutne na Planeti i u našem životu.

Njihova aktivnost je beskonačna i najizraženija u vrijeme izlaska Sunca i punog Mjeseca. One se nadopunjuju i stvaraju ravnotežu svjetlosti i tame, toplog i hladnog, suhog i vlažnog, Jina i Janga.

300×250 centar text-39

Evo koju poruku šalju za tjedan od 1. do 8. rujna 2017. godine:

„Pozovite nas i okružite se srebrnom i zlatnom svjetlošću. Neka se te dvije svjetlosti spoje i pomiješaju, stvarajući platinasto svjetlo.

Dopustite toj potentnoj svijetlosti da ispuni sve vaše stanice, čakre i energetska tijela u auri.

Njena visoka frekvencija može iscijeliti vaše stare, teške i potisnute emocije, povrede, traume, bijes i agresiju.

300×250 centar text-39

Radeći s nama možete preboljeti i otpustiti stare emotivne krize, događaje i situacije koje su vaše tijelo i unutrašnje biće dovele u neravnotežu.

Također, ako ste spremni, možete iscijeliti i srediti odnose s drugim ljudima, partnerima i sa samim sobom.

Mi vam pomažemo i aktivno doprinosimo podizanju vaših vibracija.

Dopustite nam da vas vodimo u nove procese proširivanja svijesti kroz otvaranje i aktivaciju viših čakri trećeg oka koje egzistiraju u 4. i 5. dimenziji.”

lovesensa

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaŽivot je istraživačko putovanje
Slijedeća objavaOtkrij istinskog sebe – Hermina Grbac
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here