Foto: pixabay.comPostoje dani kada se budiš s teretom u grudima i sve što osjećaš je samo praznina koja se produbljuje u tebi.

To je u redu. Ovo se ti iscjeljuješ. Osjećaš i priznaješ što se događa oko tebe.

Iscjeljenje nije poništavanje prošlosti. Nije riječ o brisanju dijelova tebe koji su ispunjeni s njom. Nikada se tu nije radilo o brisanju uspomena.

Radi se o postizanju mira s tvojom boli. To je shvaćanje da u ovom površnom svijetu, gdje većina nas živi sa zadatkom da se zadržimo u stanju u kojem ćemo biti tupi i u kojem nećemo osjećati  bol i život, tonemo sve dublje.

Ti si izuzetno jaka što to činiš. Imala si nešto stvarno, nešto lijepo zbog čega je tvoje srce pjevalo. Netko ti je značio nešto i nekome si ti bila važna.

Stekla si iskustvo i lekcije koje će trajati cijeli život, koje nose divni pladanj uspomena koje će ti izmamljivati  osmijeh na lice.

Iscjeljivanje opušta žice kontrole i dopušta nepristranost koliko god željela prihvatiti sigurnost, piše Thought catalog. Radi se više o tome kako bolje  funkcionirati s ovim novim valom jasnoće umjesto da se slamaš od muke pokušavajući shvatiti što je pošlo po zlu.

Iscjeljenje je unutar tebe, čisti i briše ožiljke, iscjeljenje je proces u sebi.

To je konstantan proces koji pokazuje onaj dio tebe s kojim nikada prije nisi bila u doticaju, dijelove koji se i dalje sjaje čak i ako su slomljeni.
Radi se o čudu tvog procesa razmišljanja. O spoznaji gdje i kako se negativnost širi, o svjesnom trudu da je zamijeniš zdravom pozitivnošću.

Riječ je o tome da si trebaš dopustiti slobodu od vremena i prostora, trebaš biti u miru sa zbrkom koja se događa iznutra.

Iscjeljenje daje životu dozvolu da se izrazi u tisuću različitih boja mogućnosti, dok ih apsorbiraš najviše što možeš, uživajući u stvaranju remek-djela koje ti i jesi.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPrema psiholozima: OVIH 5 pitanja odmah otkrivaju najvažnije stvari o nekoj osobi!
Slijedeća objavaNaš trenutni život je konačan rezultat onoga u što smo ulagali energiju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here