Da bismo svjesno utjecali na svoj fizički život, potrebno je osvijestiti podsvjesni um i ovladati tehnikama njegove kontrole. U protivnom ćemo samo proletjeti kroz ovaj život u potpunosti na “autopilotu”.

160×600 text-47 lijevo

Činit će nam se da samo gledamo zbivanja, a da ništa ne možemo promijeniti. Takav je stav suprotan stavu osobe koja se ozbiljno bavi duhovnim životom. Pravilan bi stav trebao biti preuzimanje odgovornosti za svaku misao, emociju i jačinu fokusa, i prihvaćanje fizičke realnosti kao direktnog proizvoda našeg fokusa.

To je prvi korak u ozdravljenju; preuzimanje odgovornosti za sve što nam se događa.

To se vrlo lako postiže sljedećim primjerom:

Zamislite stablo nasred livade okružene šumom. Priđite mu i zagrlite ga, osjetite koru drveta, pogledajte prema krošnji i opazite kako se osjećate. Sad se postavlja sljedeće pitanje: može li itko osim vas znati što ste zamislili u detalje (boju livade, šume, osjećaj kore drveta, impresiju krošnje, lišće itd.)? Odgovor je, naravno, ne. Nitko osim nas samih nikad ne može doživjeti našu viziju, kao što ni mi ne možemo doživjeti stanje uma druge osobe. Naše su impresije uvi­jek samo naše, upravo iz razloga što smo ih mi sami kreirali, a nakon toga i osjetili kao kemijsku posljedicu u svome tijelu. Bez obzira na to kakva je sugestija ili utjecaj vanjskog svijeta, naša interpretacija unutar uma naš je vlastiti izbor. Dok sam ja sugerirao stablo, netko je mogao zamisliti zgradu, ili avion, na primjer.

Realnost moje sugestije nije uzrok kreacije vaših misli, već slobodna volja onoga tko zamišlja. Slobodna volja u ovom svijetu očituje se ovisno o tome na što se fokusiramo. To je jedina slobodna točka našeg neovisnog djelovanja. Fokus možemo usmjeriti gdje god mi hoćemo, i u tome nas nitko i ništa ne može spriječiti. Upravo u usmjeravanju fokusa leži tajna ozdravljenja i sreće. A to je sve naša vlastita odluka; to na što ćemo se fokusirati i koliko dugo, naš je vlastiti i slobodni odabir. Budući da su misli, emocije i želje naša vlastita kreacija, mi smo njihovi vlasnici i na taj način potpuno odgovorni za te kreacije.

Novi za clanke 75To znači da bez obzira na to kakve su informacije prisutne u fizičkoj stvarnosti koju doživljavamo u sadašnjem trenutku (financije, obitelj, posao, politika…), način na koji te situacije utječu na nas uvijek je i isključivo naša vlastita kreacija, i stoga naša vlastita odgovornost. Čak i da je fizička realnost “negativna” za nas, emocije koje osjećamo dok promatramo tu realnost naš su vlastiti odabir reagiranja na vanjske podražaje. Baš poput moje sugestije da zamislite stablo, vi ste mogli zamisliti avion, jednostavno tako da odlučite slobodnom voljom unutar svog uma: “Hmmm, on kaže stablo, ali ja hoću zamisliti avion.”

Ukoliko primijetimo da nam se teško oduprijeti sugestiji izvana, moramo shvatiti da to nije ništa drugo do proizvod loše navike, a navike se mogu mijenjati tako da našem umu predstavimo neku drugu naviku.

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Novi za clanke 75Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 03.10.2017.
Slijedeća objavaVježba obilja koja oduševljava: Stavite pravih ili zamišljenih 100 eura u novčanik i potrošite ih u umu!
Kristijan Kolega
Kristijan je učitelj Veda i Samoozdravljenja te glazbenik. Živio je devet godina u Los Angelesu, podučavao u privatnoj vedskoj školi. Uz proživljeno iskustvo samoozdravljenja, Kristijan intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje o ovoj tehnici na čvrste noge uz pomoć Veda, vedske medicine i psihologije, uputa doktora Johna Sarna, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca. Izdao je tri vrlo popularne knjige "Samoozdravljenje – praktična primjena samoiscjeljenja”, "Samoozdravljenje 2:Naš pravi identitet" i "Vodič kroz osobni narcizam".

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here