Pripreme su počele – Krenimo u zdrav život

0
989

Zrake sunca izmamile su i osmijehe na lica. Skidamo jakne, skidamo čizme… Proljeće je vrijeme pripreme našeg tijela za ljeto. Detoksikacije, dijete, trbušnjaci… Samo nam je to na pameti! Razmišljamo o godišnjim odmorima, suncu, moru i plažama. Gdje vježbati, od kuda krenuti, koje su vježbe najbolje za postizanje najbržih rezultata. Svi želimo instant recepte. Milenijalci žele sve brzo i odmah, što prije ostvariti zacrtane ciljeve.

160×600 text-47 lijevo

Od srca sve počinje, a izbirljivost je posve dobra, pa kad već vodimo brigu o tijelu, zašto ne bismo malo razmislili i o duhovnom stanju pa i na tome poradili. Mi smo tu da vam pomognemo pronaći „pravi put“, kako nahraniti dušu i tijelo. Što je izašlo, što sad svi čitaju, morate pročitati i vi. Morate biti u tijeku. Vježbati u teretani, ići na grupne treninge ili pak okrenuti se trčanju ili nekom tipu vježbe na svježem zraku, jer nakon cijele zime provedene zatvoreni u toplini svoga doma, želimo biti vani.

Više brige vodimo i o prehrani, jer naravno, to ide uz vježbanje. Čitamo o zdravim namirnicama, o tome što je sada hit i koje namirnice sadrže sve bitno za naše zdravlje, kopamo po bespućima interneta, „guglamo“, obilazimo knjižnice i knjižare u potrazi za novim i najrelevantnijim naslovima koji će nam pomoći u našem naumu. Razmišljamo i o vožnji biciklom, jer nam se čini zgodno voziti bicikl na svježem zraku, a i popularno je, zar ne? Biciklizam je trenutno „must have“, a izlazi uskoro i nova knjiga o toj temi, koja donosi nadasve sveobuhvatni opis 40 biciklističkih ruta u Hrvatskoj, pregledne karte i vrhunske fotografije.

Znate li da su znanstvenici dokazali da oni koji se bave timskim aktivnostima žive duže od onih koji vježbaju u teretani? Zašto se ne bi bavili fizičkim aktivnostima poput košnje trave ili uređenja vrta? Nema veze ako živite u zgradi, upoznajte se sa susjedima. Učinite nešto lijepo za njih.

Počnite s dobrim štivom koje vas očekuje u našim knjižarama i na webu. Krenimo u zdrav život s knjižarskim lancem Algoritam MK.

300×250 centar text-39
300×250 centar text-39
PODIJELI
Prethodna objavaNaše emocije nam govore što naša duša želi da znamo
Slijedeća objavaOrgonska narukvica Deluxe Diamond (gorski kristal, bakar)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here