Foto: pixabay.com
Ovaj dan, mnoge od vas će dovesti do točke ključanja. Razapeti između teške i naporne svakodnevice, života po očekivanjima i mjerilima drugih i na drugoj strani snažne želje da počnete živjeti onako kako vam kaže vaše unutarnje ja.

Radi lakšeg razumijevanja, prvo ćemo se pozabaviti numerološkom i astrološkom simbolikom 10.04.2018. godine.

Krenimo od dominantnog broja dana, a to je 7. Brojem 7 vlada planet Mjesec koji predstavlja dušu, kao i genetsko nasljeđe, ego i tradiciju. Pored toga, broj 7 predstavlja težnju za dokazivanjem drugim ljudima.

Zatim, broj dana je 10 i predstavlja borbu za društveni prestiž i autoritet. Dakle, vrlo jasno se vidi da i broj 10 i broj 7 imaju izraženu potrebu za javnim priznanjem.

Zatim, mjesečni broj 4 je poput Mjeseca broj duše i broj obiteljskog nasljeđa, genetike, kao i usvojenih normi djelovanja.

Zatim, zbrojem 10 i 4 dobijamo 14 koji pripada principu 2, koji je isto tradicionalističke prirode, a kako brojem 14 vlada Mjesec, imamo pojačanu energiju Mjeseca.

Na prvi pogled reklo bi se, današnji dan biti će jedan sasvim prosječan dan, gdje će većina vas imati porebu za porodicom i toplim domom. No, sve će biti samo ne to. Naime, broj dana 10 i broj mjeseca 4 su opozitni brojevi. Kako rekosmo, 4-ka predstavlja usvojene osobine i modele djelovanja, dok 10-ka iako sklona robovanju tradicionalističkom predstavlja i nova strmeljenja. Četvorka je rođenje, a Desetka je odrastanje. Četvorka je ono što jesmo, a Desetka je ono što želimo biti.

Sad još da pogledamo astrološke pozicije planeta vladara dominantnih brojeva. Četvorkom vlada Sunce koje je u Ovnu i cijela ova konztelacija predstavlja ono što želimo biti. Vladar Desetke je Mars u znaku Jarca, gdje je egzaltiran i maksimalno teži novim idejama, planovima i željama, baš kao i znak Ovna u kom se nalazi Sunce. Vladar Sedmice i Četrnaestice je Mjesec koji je u Vodenjaku, a takav Mjesec je dobro poznat po originalnosti, humanosti, neobičnim interesima, velikim inovacijama i  ekscentrizmu. Mjesec je u konjunkciji sa Ketuom, što njegovu težnju za inovacijama čini još većom. No, kako je ovo jedna malefična kombinacija, ta težnja je popločana brojnim preprekama, i može ispasti da se daleko više svodi na puku težnju, nego na konkretno djelovanje.

Na osobnom planu

Ovaj dan, mnoge od vas će dovesti do točke ključanja. Razapeti između teške i naporne svakodnevice, života po očekivanjima i mjerilima drugih i na drugoj strani snažne želje da počnete živjeti onako kako vam kaže vaše unutarnje ja, odnosno, učiniti nešto što je skroz odraz dio vas i vaših želja i po čemu ćete ostaviti traga. Mnogo ćete se preispitivati i sa tihim gađenjem gledati na mnoge aspekte ili mnoga zbivanja u vašim životima. Drugi su krivi za mnogo toga čime sada niste zadovoljni. Djelomično da. Snažno su vam nametali svoju volju, a vi ste bili slabi oduprijeti im se. Naučili ste da to tako mora. Da se mora ispoštivati određeni društveni protokol po svaku cijenu.

Trpili ste ili još uvijek trpite nametanje, miješanja i pridike svojih roditelja, supružnika, prijatelja, nadređenih, prijatelja, i ostalih bitnih figura u vašem životu. Sad, više vam nitko nije kriv. Prošlo je dosta vremena da promjenite to šta vam ne odgovara, a vi niste smogli hrabrosti za promjenu. Ne, bilo bi suviše kriviti okolnosti, naprosto naučili ste da to tako treba i mora, te upali u svoju zonu komfora i postali dio malograđanštine i mediokritetluka. E, pa kako ste to  naučili, tako se lako možete odučiti.

Krajnje vrijeme je da  budete hrabri i već jednom presječete sa svime što vam ne odgovara, bilo da su to poslovi koje ne volite bilo da su to toksični odnosi, bilo da su to loše navike, bilo da je to nešto četvrto. Džaba vam mudrost iskazana u Mjesec konjunkcija Ketu, ako ju ne primjenite. I, naravno, počnite delati ono što već dugo želite, a za što niste imali hrabrosti ili dovoljno vremena do sada. Priznajte sebi i drugima sve. Ne trudite se biti normalni već budite svoji i autentični. Znajte, ako želite sreću, nema sjedenja na dvije stolice….po principu, malo ću ovako radi sebe, malo ću onako radi toga da me drugi ne bi osudili.

Danas toga  ne bi trebalo biti u vašem životu. Danas je Dan D, nakon koga može da ništa više ne bude isto (naravno) u korist vaše sreće, ili u suprotnom nastaviti tonuti u mulju mediokritetske svakodnevice, i živjeti i dalje život na rate. Budite jači od sebe, otvorite se za nova pozitivna zbivanja. Otvarajte se za novi život, po vašim mjerilima. I vjerujte! Ako ne Bogu onda Sebi, ili pak obrnuto, sasvim svejedno.

Život počinje onda kada počnete voljeti sebe, a voljeti sebe znači dopustiti sebi da se u potpunosti slobodno izražavate, baviti se onim aktivnostima koje vam pričinjavaju ugođaj, ne trpiti ništa što vam ne odgovara, pogotovu iz sažaljenja ili što se tako mora i treba, ne robovati stavu i mišljenju bilo koga. To ujedno znači i voliti druge. Sve ostalo odražava licemjerstvo i samodestrukciju.

Što se tiče ljubavnih odnosa, mnogi ćete imati muka sa neprežaljenom ljubavi. I sami znate, da od te priče nema ničeg. Barem ne u neko dogledno vrijeme. Možda ste i obnovili ili pred obnovom ljubavne veze, koja ne vodi nikud, samo još većem razočaranju. Nemate se što preispitivati, ovdje je doista riječ o odnosu otplate karmičkog duga, koji spada u red onih ne tako brojnih odnosa na koje se nikako ne može utjecati. Vrijeme u ovom slučaju liječi rane, ali u pod uvjetom da nastavite živjeti po svakom aspektu svog života, pa tako i ljubavnog. Tko kaže da ne možete zavoliti drugu osobu? Dajte ne drugima, već sebi šansu da upoznate nove osobe. Danas je tako divan dan za upoznavanje novih ljudi.

Što se tiče zdravlja, jako kritičan period za sve kronične bolesnike. Posebno koji imaju problema sa očima, tlakom, plućima, probavom, želucem, slezenom, kao i  reproduktivnim organima (više kod žena). Niti malo nije povoljan dan za začeća i umjetne oplodnje. Ipak, najgore će biti duševnim bolesnicima, posebno ukoliko imaju naglašenu paranoidnu crtu, fobije, strahove, opsesivno-kompulzivne poremećaje. Naglašena mogućnost suicida. Postoji mogućnost od predoziranja lijekovima ili psihoaktivnim supstancama, pa pozorljivo. Unosite što lakšu hranu i uživajte u kreativnim i zabavnim aktivnostima.
Što se tiče svega navedenog, najviše će se odraziti na pripadnike znakova Rak, Lav, Jarac i Vodenjak, kao i na one koji u svome numerološkom kodu imaju naglašen utjecaj brojeva 1, 4, 7 i 10.

Motivacijska poruka: 

Vi ste uzvišena kreacija Tvorca i Univerzuma. Živite sebe u svakom trenutku.

Sretno.

Autor: Damir Igor

Prethodna objavaDrugi Kristov dolazak – povratak Svijesti?
Slijedeća objavaMuška narukvica Beskraj – Mat paučinasti ahat i hematit
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here