Proizvodi bez glutena „Il pane di Anna“ u Müller poslovnicama diljem Hrvatske

0
1138
Denis Delogu i Mario Stanić, osnivači BOSK-a

Novi brend bezglutenskih proizvoda u ponudi Müllera

Proizvodi bez glutena „Il pane di Anna“ u Müller poslovnicama diljem Hrvatske

Zagreb, 23. ožujka 2017., U skladu s vlastitim poslovnim konceptom ponude širokog asortimana provjerenih i kvalitetnih proizvoda svojim kupcima, Müller je uveo novi brend proizvoda bez glutena II pane di Anna na police odjela zdrave hrane.

Osim ogromne raznolikosti asortimana, Müller  je prepoznat i po brizi za svoje kupce i njihovo zdravlje stoga posebnu pažnju posvećuju proizvodima zdrave hrane. Tako je u suradnji s tvrtkom BOSK, uveo nove proizvode bez glutena i to slastice, grickalice, razne vrste brašna i tjestenine. Prepoznao je BOSK kao kvalitetnog partnera koji će kontinuirano educirati kupce o važnosti bezglutenske prehrane te općenito značaja prehrane za stjecanje i održavanje zdravlja.

BOSK na hrvatsko tržište plasira visokokvalitetne proizvode bez glutena Il pane di Anna, a njeni su osnivači proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić i autor knjige “U šumi”, Denis Delogu. Potaknuti osobnim iskustvom poboljšanja svojeg zdravstvenog stanja do kojeg je došlo promjenom prehrane, prije svega prelaskom na bezglutensku prehranu, odlučili su se za ovaj poslovni potez.

Dobrobit naših kupaca naš je prioritet, stoga im želimo ponuditi široki asortiman kvalitetnih proizvoda. Proizvodi koji promiču zdravlje sve je češće odabir kupaca, stoga je naša strateška odrednica kontinuirano širiti svoju ponudu u segmentu zdrave hrane pa tako i bezglutenske.“ izjavio je Sanel Skenderović, međunarodni direktor prodaje Müller-a.

bosk.hr

U Müller poslovnicama kupci mogu odabrati razne vrste keksa i tortica, dok ljubitelji snackova, i to zdravijih alternativa, mogu pronaći grissine i integralne krekere koji osim što su bez glutena, ne sadrže niti jaja niti mlijeko. Za pripremu jela, kupci mogu odabrati razne vrste brašna, mješavine za pripremu kruha, njoki, pizza i kolača te pet vrsta tjestenina od kukuruznog i heljdinog brašna. Za doručak kupci mogu odabrati dvopek i kukuruzne pahuljice bez glutena.

„Kako bi unaprijedili svoje zdravlje važno je promijeniti prehranu a prvi korak je prelazak na bezglutensku prehranu. Izbacivanjem glutena iz prehrane riješit ćete se mnogih zdravstvenih tegoba, imati više energije i osjećati se bolje. Nakon iscrpne potrage, odabrali smo proizvode bez glutena Il pane di Anna koji udovoljavaju visokim standardima kako pri odabiru sirovina tako i u načinu proizvodnje.“ poručuju iz BOSK-a.

Proizvodi bez glutena Il pane di Anna, talijanskog proizvođača Molino Rivetti dostupni su u odabranim poslovnicama Müller-a diljem Hrvatske, a namijenjena je osobama osjetljivima i netolerantnim na gluten i svima drugima koji ga žele izbjegavati. Proizvode obilježava visoka kvaliteta sirovina i odličan okus, a obiteljska proizvodnja s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom jamči izvrsnost istih.

Kontakt za medije:
Sabina Prpić, BOSK
[email protected]

Kupci degustiraju proizvode bez glutena u Mulleru
300×250 centar text-39
300×250 centar text-39
PODIJELI
Prethodna objavaAntiparazitni program – tinktura od klinčića, cimeta, crnog oraha i pelina
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 23.03.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here