Foto: Gordon Johnson/pixabay.com

Numerologija i sinhronijski brojevi kao što su 222, 333, 444, 1234 i 11 11: ove znakove i brojeve koriste naši Duhovni vodiči kako bi nas vodili na našem duhovnom putu. Ovi znakovi nam govore da li ispravno djelujemo i što moramo učiniti.

336×280 lijevo text-54

Numerologija je znanost o brojevima i odražava određene sklonosti i karakterne tendencije, kao sastavni dio kozmičkog plana. Svako slovo ima brojčanu vrijednost koja pruža povezanu kozmičku vibraciju. Zbroj brojeva u svom datumu rođenja i zbroj vrijednosti koja potječe od slova u imenu daje međuodnos vibracija.

Ovi brojevi dosta govore o karakteru, svrsi u životu, onom što motivira i gdje talenti mogu zakazati. Stručnjaci u numerologiji koriste brojeve kako bi se utvrdilo kada je najbolje vrijeme za velike poteze i aktivnosti u životu. Numerologija se koristi kako bi pomogla pri odluci: kada investirati, kada se vjenčati, kada putovati, kada promijeniti radno mjesto, ili preseliti.

Pitagora, grčki matematičar koji je živio 569 – 470 prije Krista, mogao bi biti biti začetnik onoga što mi danas nazivamo numerologijom. Stvarni korijeni numerologije sežu i prije Pitagore, najpopularniji izvor su Vede.

U dvadesetom stoljeću, stara znanost magično se pojavila u obliku niza knjiga objavljenih od 1911. – 1917. koje je napisao L. Dow Balliett te ih je nadopunila 30tih godina Firenca Campbell, a unutar sljedećih nekoliko desetljeća bogatstvo književnosti bilo je dostupno javnosti.

Ukoliko pogledate zadnjih 90 godina, čini se da je znanost napredovala vrlo brzo. No, možda je sve to bilo poznato i puno ranije te se samo skrivalo od nas neko vrijeme.

Što znače brojevi

Različiti brojevi definiraju različite karakteristike. Brojevi nam se mogu mijenjati kroz život, ali brojevi s kojima smo rođeni – utječu na naš karakter, ponašanje, snagu i slabosti.

U nastavku je popis što ta obilježja predstavljaju:

Broj 0

Neograničenost, jedinstvo, ništavilo, beskrajnost, istina, čistoća, ljubav, sve, alfa i omega, mogućnost, prvi uzrok, nemanifestiranost, dah božji, opće područje, izvor, prostor, svijest, kozmičko jaje, Bog.

Broj 1

Početak, novitet, usredotočena koncentracija, cilj-težnja, akcija, neovisnost, originalnost, hrabrost, izum, vođa, samopouzdanje, ambicija, pionir, volja, svjesni um, pozitivnost.

300×250 centar text-39

Broj 2

Dvojnost, raspodijeljenost, polaritet, izbor, trudnoća, suradnja, usluga, harmonija, podrška, čekanje, diplomacija, strpljenje, vidovitost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, usporedba, receptivnost, pomagač, prikupljanje, reprodukcija, balansirana suprotnost, podsvijest memorije, pozitivnost i negativnost.

Broj 3

Trojstvo, savez Božanskog i ljudskog, manifestacija, pozitivnost, negativnost i neutralnost, ekspresija, podsvjesni um / mašta, kreativnost, optimizam, entuzijazam, izražajnost, šarm, humor, zabava, atraktivnost, prijateljstvo.

Broj 4

Praktičnost, urednost, strpljivost, logičnost, marljivost, vjernost, graditeljstvo, upornost, skromnost, odgovornost, snaga, planiranje, materijalna kreativnost, uravnoteženost.

300×250 centar text-39

Broj 5

Avantura, promjena, sloboda, istraživanje, raznolikost, senzualnost, nevezanost, znatiželja, iskustvo, periodičnost, tragač znanja, učitelj znanja, putnik, mašta, nevinost, zaigranost.

Broj 6

Sklad, ljepota, njegovanje, ljubav, brak, obitelj, odgovornost, razumijevanje, suosjećanje, iscjeljivanje, empatija, perfekcionist, red, dužnost, udobnost, usluge.

Broj 7

Filozofija, mudrost, tragač mudrosti, rezerviranost, izumiteljstvo, stoicizam, kontemplativnost, ravnodušnost, duboki mislilac, introspektivnost, duhovnost, vjera, ezoterično, egzotično, neobično, skriveno, traženje savršenstva, eterično, onostrano, enigma.

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Broj 8

Postignuće, obilje, izvršenje, čvrstoća, samodisciplina, moć, uspjeh, autoritet, psihologija, poduzetništvo, intenzitet, nadzor, usluga, raskoš.

Broj 9

Završetak, dobročinstvo, suosjećajnost, romantika, nesebičnost, velikodušnost, dobrotvorstvo, ljubav, mudrost, idealist, umjetnik, duhovni iscjelitelj, nadzemaljsko, mješovito.

Kliknite na stranicu broj 2 za poruke brojčanih sekvenci

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
1
2
3
PODIJELI
Prethodna objavaGenijalni sustav vježbi za liječenje problema kralježnice: Samo 5 minuta dnevno i zbogom boli!
Slijedeća objavaTijelo vrišti ono što usta ne govore: Rak ubija kada se umoriš od života!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

5 KOMENTARA

  1. Rodena sam 11.05. nekako bas volim te brojeve, valjda bas zbog datuma rodenja.. ali nisam nikada razmisljala da ce me ti brojevi pratiti i za druge stvari u zivotu..
    Prosle godine mi je otac umro u 11:05h.. nesto nisam ni razmisljala o tome da ima neke povezanosti.. medutim, od tada mislim da rijetko prode dan da ja ne pogledam na sat i da ne budu ti isti brojevi, pogotovo na digitalnom satu.. i upravo maloprije mi se to dogodilo opet.. na laptopu u kutu su veliki brojevi koji oznacavaju vrijeme, a na njemu 11:05h.. ima li to kakve veze sa mojim ocem?
    shvatila sam da nije slucajnost sto uvijek u to vrijeme pogledam i zato sam trazila odgovor na google-u.. mislim kad bi nekome ispricala ovo da bi rekli da nisam normalna..

  2. često mi se pogled zaustavi na satu u kuhinji, na 10:55 h. to je kazaljka na kazaljci!! nekad ujutro nekad navečer, ali skoro svakodnevno! šta bi to značilo?

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here