Responsive text-52 horizontal



Potrebni sastojci:

1 litra sojinog mlijeka
4–5 žlica agave
10 keksa od pirovog brašna
2 vrećice BIO praška za puding okusa vanilije
1 pakovanje sojinog šlaga
1 žlica agave
za ukras: malo naribane čokolade ili kakao praha i pečeni samljeveni lješnjaci

Priprema:

Puding skuhate po uputama na vrećici i zasladite sa agavinim sirupom. Izlijete u ukrasne zdjelice i dok je vruće utisnete kekse. Ohladite dobro 20–ak minuta u frižideru. Sojin šlag energično miksate 4 minute dok ne udvostruči volumen. Dodate 1 žlicu agave i miksate još minutu. Prelijete preko pudinga i ukrasite.

Majstor kuhar, Mia Šoškić
Makrovega

Responsive text-52 horizontal



Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 06.08.2014.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 07.08.2014.
Mia Šoškić

Majstor sam kuhar. Vlasnica sam dva restorana zdrave hrane te autor mnogih radionica prirodnog kuhanja koja svoju gastronomiju pokušava prezentirati na način da prije svega pogoduje našem zdravlju, a onda tek oku i jeziku. Sretna sam što moj tim i ja sve više i više uspijevamo u tome zahvaljujući buđenju svijesti ljudi o uskoj vezi prehrane i zdravlja.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here