Pun Mjesec u Ovnu koji će se dogoditi u četvrtak, 5.10. u 19 sati i 41 minutu, budi žestinu, energičnost, strast, potrebu za pokretom, pobjedom, dominacijom.

300×250 centar text-39

Budući da se odvija nasuprot znaka Vage u kojoj je Sunce, a koja simbolizira odnose s drugima, možemo se zapitati što je moje, a što tvoje? Što želiš od mene? Što želim od tebe? Mogu li ti ja to pružiti? Možeš li mi ti to dati?

S ovim Mjesecom imamo hrabrost postaviti svoje uvjete, povući jasne granice prema drugima, tražiti za sebe, izboriti se za sebe. Bit ove energije je biti svoj i odvažno se zauzimati za ono što smatramo bitnim.

Ne smijemo stajati u sjeni, čekati, očekivati, vrijeme je za djelovanje i postavljanje novih ciljeva.

Potrebno je osvijestiti i manifestirati unutarnju snagu, imati vjere u vlastite mogućnosti i upustiti se u događaje koji će nam omogućiti tu spoznaju. Postajemo svjesni ograničenja, jasno nam je da život nekad nije jednostavan i lagan, no kad vjerujemo u sebe i kad znamo da možemo i da smo se toliko puta već izvukli iz nevolje, sve je moguće.

300×250 centar text-39

Samoohrabrenje je ključna riječ.

Budnost i aktivnost donose novu svjesnost.

Oslobađanje od ovisnosti o nekoj ideji, uvjerenju, drugoj osobi, omogućit će nam da prodišemo, dišemo punim plućima. Sloboda.

Život u prošlosti više nije opcija. Život u sjeni više nije opcija. Imamo mogućnost sebe inaugurirati u centar vlastitog života i počistiti prašnjave taloge prošlosti, bilo da je riječ o prekinutom odnosu, lošoj navici, ovisnosti o nekome ili nečemu, dakle o svemu onome što smo smatrali toliko bitnim i nezamjenjivim, a zbog čega smo izgubili sebe.

Pronađite ratnika u sebi.

Ispunite vlastite potrebe.

Osvijestite koliko vrijedite i zaslužujete.

Probudite osjećaj osobne moći, ali ne zaboravite da s njim ide i velika odgovornost.

Istinska moć ne progovara kroz ego, već kroz suosjećanje, toleranciju, poštivanje različitosti i duboke svjesnosti o tome tko smo i koliko vrijedimo. S takvim shvaćanjem, stvari se u našem životu počinju mijenjati. Otpada sve ono što je kompromitirajuće, ograničavajuće, što nam ne dopušta da razvijamo sebe i svoj život.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Teme ovog punog Mjeseca su natjecanje – suradnja; ja – drugi; naglost – neodlučnost; izravnost – taktičnost; rat – mir.

Venera i Mars, spojeni na 19. stupnju Djevice snažan naglasak stavljaju na odnose.

Potrebno je istražiti koje su to zajedničke vrijednosti i zajednički ciljevi koje dijelimo s partnerom. S obzirom da će Venera i Mars biti pod napetim utjecajem Saturna, neminovno je suočavanje sa stvarnošću kad je ljubav u pitanju. I umjesto da iz nesigurnosti igrate igrice, distancirate se i nadate se da će vaša hladnoća privući osobu koja vam izmiče, zapitajte se nije li mudrije stati čvrsto na svoje noge i zatražiti od druge strane ono što vam je toliko potrebno.

300×250 centar text-39

Često ne tražimo i šutimo jer nas je strah da bi tako mogli izgubiti, da nećemo dobiti, već odbiti. No pitanje je dobivate li i pobjeđujete li šutnjom i čekanjem?

I nije bitno što on/ona misli, želi, radi. S Mjesecom u Ovnu zapitajte se što vi trebate. I krenite prema tome!

Izgubit ćete ionako samo ono što je već ionako izgubljeno.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica

www.julijanaoremovic.com

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaMungo grah – jako zdrava mahunarka
Slijedeća objavaNarukvica od tirkiza Plava rapsodija
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here