Foto: pixabay.com
Responsive text-52 horizontalReci “nije me briga” i pusti što bi moglo biti.

Ne zabrinjavaj se budućnošću koja još nije tu ili koja možda nikada neće biti, zapostavaljajući sadašnji trenutak i ljude u njemu. Ne razmišljaj o tome što bi se jednoga dana moglo dogoditi jer pitanje je hoćeš li taj dan o kojem brineš uopće doživjeti.

Ne zabrinjavaj se što se događa negdje u svijetu, jer tvoja moć i utjecaj sežu samo do onog mjesta dokle sežu tvoje riječi i tvoje tijelo, dalje od toga ne možeš nikoga i ništa mijenjati.

Reci “nije me briga” i pusti ljude što se žale na druge. Možda ne žele znati da u sebi imaju dovoljno posla da im je ulazak u tuđi život zapravo samo izlika da ne bi radili i mijenjali nešto u svome.

300×250 centar text-39

Ne gledaj kako se tko ponaša, što je tko učinio, kuda tko ide, kakve su mu namjere jer u konačnici ne znaš njegovu priču pa otkuda ti pravo da možeš nešto o njemu suditi. Pusti druge da žive svoj život, ako im možeš pomoći – pomozi im, a ako ne možeš – ne smetaj im.

Reci “nije me briga” i prestani razmišljati o prošlosti. Prestani govoriti “što bi bilo – da je bilo” i počni više djelovati. Ostavi se briga o onome što ne možeš promijeniti, na što ne možeš utjecati jer one te mogu samo slomiti, a ništa nisi dobio.

Reci “nije me briga” i prestani prihvaćati ponude koje te spuštaju, koje te podcjenjuju i čine manje vrijednim. Budi dovoljno strpljiv pričekati samo ono što zaista zaslužuješ.

300×250 centar text-39

Reci “nije me briga” i okreni se pozitivnim stvarima. Okreni se ljudima koji će te inspirirati da učiniš nešto vrijedno i plemenito, a otiđi od onih koji jedva čekaju usisati tuđu negativnu energiju.

Počni češće govoriti “nije me briga” ne iz sebičnih prohtjeva, nego jednostavno zato što te većina stvari u životu ne mora i ne može biti briga, jer ti tu ništa ne možeš napraviti.

Kada odbaciš takve stvari okreni se onim ljudima do kojih ti mora biti briga i živi s njima i za njih.

Mario Žuvela

Nazovi duhovnog medija M. de Mori

060 600 303 – kod 02

Milijana de Mori – Međunarodna učiteljica NL psihologije, duhovni medij, osobna trenerica, “Najjača žena u Hrvatskoj”

Sreća i uspjeh na svim životnim poljima
Privlačenje obilja
Transformacija negativnih emocija i blokada
Vođene meditacije, hipnoza
Otklanjanje ovisnosti
Razvijanje samopouzdanja i unutarnjeg mira
Zdravlje, dijeta, fitness

060 600 303 – kod 02

Cijena poziva za Hrvatsku: 6,99 kn po min za fiksne linije / 8,41 kn po min za mobilne 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaAko prihvatite promjene, dozvolit ćete anđelima da očiste negativne vibracije
Slijedeća objavaSvaki puta kada imate negativne osjećaje prema nekome, s  vama nešto ozbiljno nije u redu!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here