Riječi koje liječe

1
9135
Designed by Freepik

Responsive text-52 horizontalJednom je jedan svetac šetao prirodom i dok je prolazio pokraj malog sela prišla mu je uplakana žena preklinjući ga dođe pomoći bolesnom djetetu…

Otišao je u selo i gomila se okupila oko njega jer je takva osoba bila rijedak prizor. Donijeli su mu bolesno dijete, a on je iznad njega izgovorio molitvu.

“Zar stvarno misliš da će mu tvoja molitva pomoći kad ni medicinska skrb to nije uspjela?” – uzviknuo je čovjek iz okupljene gomile.

“Što ti znaš o ovim stvarima!? Ti si jedna obična budala!” – odgovori svetac čovjeku.

Čovjek se strašno naljutio i njegovo je lice pocrvenjelo te je počeo kiptati.

Taman je htio nešto reći te potrčati i napasti sveca, ali mu je on prišao i rekao: “Ako jedna riječ ima toliku snagu da te učini tako ljutitim i crvenim, zašto ne bi neka druga imala moć da izliječi?”

I tako je toga dana svetac izliječio dvoje ljudi.

300×250 centar text-39
PODIJELI
Prethodna objavaNajsnažnije karakterne crte koje otkriva vaš mjesec rođenja: Ožujak daje atraktivne, ali i osvetoljubive!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.03.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here