Samoozdravljenje – seminar u Splitu!

0

Udruga ATMA organizira seminar na temu:

SAMOOZDRAVLJENJE

Predavač: Kristijan Kolega, autor knjiga SAMOOZDRAVLJENJE I i II

Seminar se sastoji od dva dijela, dva predavanja koja pokrivaju prvi i drugi dio tehnike samoozdravljenja.


 

Prvi nivo

HOTEL PARK, Hatzeov Perivoj 3, Bačvice, Split 
ČETVRTAK 08.11. 18.00
cijena ulaza – 30kn

Krajem 2009. izašla je prva knjiga hrvatskog autora Kristijana Kolege sa pod naslovom “Samoozdravljenje-praktična primjena samoiscjeljenja” koju će autor predstaviti kroz dvosatno predavanje u četvrtak 8.11. u 18h.

Kroz svoj seminar i knjigu, Kristijan Kolega detaljno će opisati tehniku vladanja umom i kemijskim promjenama u tijelu u svrhu iscjeljena bilo kakvih bolesti i poremećaja. Ovo znanje i tehnika na vrlo jednostavan način objašnjava koji je korjenski uzrok svih naših problema, bilo da su zdravstvene, financijske ili neke druge prirode.

Zasniva se na vedskoj psihologiji ljudskog bića, i to ne samo kao materijalno biće već i kao duhovna duša, odnosno promatrač unutar tijela i uma. Vede opisuju kako promatrač unutar tijela ima moć upravljanja nad tijelom, ukoliko poznaje mentalne zakone prirode. Pravilnim usvajanjem znanja i primijenom istog, svatko od nas sposoban je izliječiti bilo kakav problem u životu i osigurati sebi trajnu sreću bez obzira na vanjske okolnosti ovog prolaznog svijeta.

Ovom tehnikom vrlo se lako uklanjaju traume iz prošlosti, fobije, nesigurnosti, strahovi, bolovi u tijelu, razni poremećaji i osjetljivosti unutar našeg tijela i uma. Kristijan će na kraju predavanja demonstrirati tehniku na dobrovoljcima i praktično pokazati kako se uklanjaju svi bolovi i traume iz našeg tijela i uma. Biti će i nešto vremena za pitanja i odgovore.

 

Drugi nivo

ISKCON CENTAR, Osmih mediteranskih igara 1, Split 
PETAK 09.11. 18.30

Samoozdravljenje, ili samoiscjeljenje, urođena je moć našeg uma koji ima sposobnost kako stvaranja tako i uklanjanja bolesti i poremećaja. Međutim, da bi razvili tu moć potrebno je napraviti određene promjene unutar samog uma. Pošto je um sastavljen od memorija misli i osjećaja, ono što se treba promijeniti je doživljaj tih misli i osjećaja. To se odvija promjenom identiteta, odnosno, osjećaja «ja sam».

Knjiga «Samoozdravljenje II – naš pravi identitet” na kojoj se zasniva seminar u petak 9.11. u 18.30h, predstavlja dvadesetak osnovnih mentalnih vježbi koje nakon 40 dana aktivnog prakticiranja postaju dijelom našeg identiteta, odnosno automatskog, podsvjesnog vjerovanja o sebi. Stvaraju se nove navike razmišljanja i zaključivanja i nivo negativnih emocija znatno se smanjuje. To omogućava buđenje naših urođenih sposobnosti i čini svakog od nas opunomoćenim za samoozdravljenje i samospoznaju.

Ukoliko osjećamo kako su naši životni rezultati nezadovoljavajući, to je dobar znak kako je potrebno unijeti određene promjene u naš identitet i naša duboka podsvjesna vjerovanja. Ovaj je seminar pogodan za sve koji su prošli I nivo seminara i za one koji su pročitali prvu knjigu o Samoozdravljenju. Knjige će biti dostupna na seminarima. Za buduće seminare i radionice, molimo vas posjetite www.samoozdravljenje.com

Svidio vam se tekst?
Podijelite ga s prijateljima!

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR