Sandra Petra Pintarić

10
170

Sandra Petra Pintarić je učiteljica yoge, voditeljica i suvlasnica poznatog yoga centra i Škole za učitelje yoge u Zagrebu “Divya Yoga”. S tradicijom yoge i vedskim znanjem susreće se ranih devedesetih (1992-93) kada se upoznaje sa Bhakti-yogom. Život je vodi i raznim drugim alternativnim znanjima, astrologiji, umjetnosti, dizajnu, izdavaštvu i sl, no sve je opet vraća prema Vedskom znanju.

Zadnjih desetak godina potpuno je posvećena yogi kao veliki ljubitelj, predani praktikant, učenik i učitelj. Redovno se godinama educira kod najeminentnijih duhovnih učitelja današnjice (Sri Sri Ravi Shankar, Sri Dharma Mittra, Swami Sacinandana) u kojima nalazi veliku inspiraciju i redovno ih posjećuje (New York, London, Njemačka i dr.). Uči i od drugih poznatih svjetskih učitelja i upoznaje se s nekoliko yoga tradicija i modernih stilova (Ashtanga Vinyasa, Iyengar, Power Vinyasa, Jivamukti, Yoga of Heart, Kundalini) no od svih njih tek u Dharma yogi (Sri Dharma Mittra) nalazi puninu koja zadovoljava sve aspekte yoge kako je razumije, i duhovne I fizičke.

Dharma yoga nije stil nego tradicionalna yoga koja podučava 8 udova yoge (Ashtanga) i 9 glavnih tradicija (Hatha-Raja, Karma, Kriya, Jnana, Mantra ili Japa, Yantra, Laya, Kundalini i Bhakti yoga). Sandra Petra godinama svakodnevno vodi satove yoge i razne radionice, osposobljava i uči nove generacije učitelja u Hrvatskoj i šire, yogi i vedskom znanju s velikom predanošću.

Sve Sandrine članke možete pronaći ovdje.

Više o Sandri i yogi potražite na: Divya Yoga Centar & Škola

www.yogazagreb.com

http://dharmayogazagreb.weebly.com

PODIJELI
Prethodna objavaPodrška i djetetov suradnik – prostor doprinosi zdravlju vašeg školarca
Slijedeća objava‘Farmaceuti žele proizvoditi samo lijekove o kojima ćete postati ovisni’
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here