Saša Momić – Sankarshan, holistički terapeut (Reiki, Sokaisi, Tesla Healing), savjetnik za prehranu i viši sportski trener.

Terapeutski rad:

Negdje u sredini moje profesionalne sportske karijere se pojavljuje interes za duhovnost. Proučavam brojnu autentičnu spiritualnu literaturu s fokusom na Vedsko znanje.

2002. godine srećem svoju Reiki učiteljicu te dobijam inicijaciju u I. i II. stupanj Usui Reiki sustava. III.,majstorski stupanj dobijam 2005. godine te od tada sam vršim inicijacije i podučavam ovaj sustav energetskog rada i samorazvoja.

Primio sam usklađenja i u druge stilove Reikija-Karuna, Seichim, Kundalini Reiki, Angelic, Golden Reiki, itd, te također u Full Spectrum Healing.

2012-te godine primam aktivaciju DNA i svjetlosnog tijela i od tada mogu raditi sa energijama visokih frekvencija purpurnog spektra. Sustav se naziva Tesla Healing, jer je Nikola Tesla radio sa, i puno pisao o ljekovitosti energije ove frekvencije. Rad s tom energijom, bilo na daljinu ili u fizičkom prisustvu klijenta, mi je do sada pokazao izuzetne rezultate.

Često koristim energije Sokaisi sustava. Brojne su i vrlo moćne, pošto dolaze iz 12-te dimenzije. Najnovije su energije koje su došle na Zemlju kao podrška čovječanstvu u vrijeme velikih promjena. Posebno su učinkovite za ubrzavanje evolucije svjesnosti, čišćenje od energetskih parazita (ljudskih i astralnih), sve vrste iscjeljenja i regeneracije, buđenje duhovnih sposobnosti te rad na podsvjesnim i nesvjesnim programima, vjerovanjima, itd.

Također radim Thai-yoga masažu.

Sportski trening:

Cijeli život sam u sportu i zdravom načinu života. Profesionalna karijera mi je trajala od 1995. do 2010. Bavio sam se odbojkom, dvoranskom i odbojkom na pijesku. Član i kapetan reprezentacije Hrvatske. Stekao diplomu Višeg sportskog trenera 2007.godine. Izrađujem programe i planove treninga s obzirom na želje i ciljeve osobe u pogledu fizičke forme, izgleda i fitnessa.

Savjetnik za prehranu:

Želeći unaprijediti svoju sportsku karijeru i zdravlje, pojavio se interes za zdravu prehranu i proučavanje hrane idealne za ljudska bića počinje početkom fakultetskog obrazovanja. Osim proučavanja studiranja sve dostupne literature o optimalnoj prehrani, u redovnom sam osobnom kontaktu s vodećim američkim i europskim ekspertima na području nutricionizma. Izobrazbu sam stekao na Centru za ljudsku prehranu na UCLA sveučilištu. Kao Savjetniku za prehranu, fokus mi je analiza trenutnog tjelesnog stanja klijenta i izrada individualnih programa usmjerenih na detoksikaciju (pesticidi, teški metali, kiselost-alkalizacija, antinutrijenti…), hormonalni balans, dekalcifikacija (oslobađanje tijela od anorganskog kalcija koji se taloži u organizmu i izaziva velike probleme), te unos „nutrient dense“ namirnica, super food namirnica i suplemenata.

U zadnje vrijeme odlične rezultate pokazuju nove metode regeneracije tijela putem prehrane, suplemenata i životnog stila usmjerenog na povećano oslobađanje ljudskog hormona rasta, glavnog hormona obnove, regeneracije i balansa u tijelu.

Kontakt

e-mail: [email protected]
mob: 091 369-00-50
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008818061890

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 25.01.2014.
Slijedeća objavaLjekovite biljke – Kamilica
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here