160×600 text-47 lijevo

Pogledajte ove tri školjke na gornjoj slici. Koja školjka vas je privukla? Koja od njih vam je najprivlačnija?

Izbjegnite izbor prema najdražoj boji i odaberite onu koja vam je najinteresantnija u ovom trenutku.

U nastavku je objašnjenje vašeg izbora.

Školjka 1

Poleđina ove školjke je vrlo različita od onoga kakva je iznutra. Izvana je gruba sa šiljcima koji izbijaju iz nje kako bi zaštitili stvorenje koje je nekad bilo nastanjeno u ovoj školjci.

Nekada je bila bijela izvana ali sada je uglavnom smeđe – siva zbog naslaga stvorenih životom u moru. Teško je razaznati sa slike, ali unutrašnjost ove školjke je glatka, svijetlo smeđa s prekrasnom unutrašnjosti boje marelice.

Odabir ove školjke indicira da ste preživjeli oluje u životu i da ste sada mnogo jači i mudriji zbog tih iskustava. Ipak, nosite ožiljke ali to je nešto što ne mora biti stalno. Kao i naslage na školjci, oni se mogu isprati. Osjetljiva ste i nježna osoba i zaštita vam je bila važna nekad baš kao i sada.

Teško je biti okružen negativnim ljudima i morate ograničiti vrijeme provedeno s njima kako bi zaštitili svoju delikatnu prirodu. Naravno, reći ćete da je ponekad nemoguće potpuno se izolirati od onih koji su negativni – to može biti član vaše obitelji, netko na poslu ili čak klijent.

U tom slučaju važno je koristiti neku vrstu zaštitnog rituala kao što je zamišljanje samog sebe u čahuri bijele svjetlosti kako molite Boga da vas zaštiti. Također možete zamisliti ogledala oko sebe koje reflektiraju negativnost natrag ali ju pretvaraju u ljubav.

Morate zadržati svoju vlastitu energiju – ne da se osjećate iscrpljeni zbog onih koji se hrane vašom lijepom energijom. Osigurajte si dovoljno vremena sami sa sobom za ponovnu izgradnju svoje energije. Također, imali biste koristi od nekakvog energetskog iscjeljenja.

160×600 text-47 lijevo

Školjka 2

Ova školjka je glađa izvana nego iznutra. Slika prikazuje brazde koje se šire od dna prema vrhu… skoro kao zrake sunca koje se presijavaju. Baš kao i ova školjka, vaše zrake uvelike obasjavaju one koji dođu u kontakt s vama.

Trebate biti oprezni da se ne istrošite i postanete ogorčeni i grubi zbog toga što previše dajete ljudima. Naučite povremeno kazati „NE“. To ne znači da da ćete prestati odašiljati prekrasne zrake svjetlosti ljudima, samo budite svjesni vaših vlastitih potreba i postavite si granice.

Vi ste također bitni i morate biti svjesni da je primanje jednako važno kao i davanje – ravnoteža je ključna. Ova školjka je savršeno simetrična i baš kao i školjka, vi volite da je sve u savršenom redu u vašem svijetu, jednostavno i uravnoteženo jer u protivnom imate tendenciju da patite od stresa ili brige.

Imali bi koristi od strukture, rutine, organizacije i izrade liste zadataka. Međutim, znajte da stvari ne moraju biti čitavo vrijeme savršene. Naučite se prepustiti stvarima u životu.

Težite perfekciji što dovodi do razočaranja kad osjećate da niste tome dorasli. Znajte da ste dovoljno dobri, bez obzira vjerujete li u to ili ne.

Možda bi trebali težiti izvrsnosti umjesto perfekcionizmu, budući da je izvrsnost lakše postići i neće vas dovesti do osjećaja da niste dovoljno dobri.

Školjka 3

Ova školjka je glatka na cijeloj svojoj površini sa prekrasnim točkastim uzorkom izvana. Školjka ima malu pukotinu koja se ne primijeti na prvu. Iznutra ima strukturu nalik na zube koja kao da upozorava – „dalje od mog doma“.

160×600 text-47 lijevo

Ukoliko ste izabrali ovu školjku, to ukazuje da je vrijeme da napustite nešto što vam više ne koristi. Smatrate da vuk dlaku mijenja ali ćud ne, ali možda i nije tako. Možete se promijeniti ako se tome stvarno posvetite.

To je izbor koji samo vi možete napraviti – nitko ne može odabrati za vas. Čak i ako imate osjećaj da vam je život bacio felšanu loptu i da ste izvukli takve karte u životu, nemojte davati svoju moć nekome drugome. Kada dopustite drugima da zagospodare vašim životom, dajete im moć da kreiraju vaš život.

Umjesto toga preuzmite vlast i kreirajte život kakav želite. Možda se morate osloboditi nekih ograničenih vjerovanja temeljenih na iskustvima iz djetinjstva. Možda se morate osloboditi povrijeđenosti iz prošlosti i oprostiti kako bi mogli nastaviti dalje i zaista kreirati život kakav zaslužujete.

Možda trebate otvoreno kazati nešto ili ste otvoreno govorili ali umjesto da dolaze iz ljubavi, riječi su dolazile iz povrijeđenosti, ljutnje, tuge i frustracije. Dopustite svom srcu da vodi vaše riječi tako da one mogu dolaziti iz ljubavi.

Čak i s pukotinom, ova školjka je prekrasna. Pukotina ne prolazi kroz nju cijelu – samo se nalazi na površini. Stoga, vratite se biti svoje duše i odbacite što vam više ne služi na površinu.

***

Koju školjku ste vi izabrali?

Je li vas natjerala na razmišljanje i prikazuje li vjerno gdje se trenutno nalazite u životu?

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaUvijek si slobodna okrenuti se i otići
Slijedeća objavaHashimoto je izlječiv 100%
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here