Foto: pixabay.com
160×600 text-47 lijevo

Zašto je baš toliko zdravo kozje mlijeko?

Kozje mlijeko je vjerojatno najzdravije mlijeko životinjskog porijekla i najviše se koristi u medicinske svrhe i liječenje posebno plućnih, stomačnih, srčanih, a i mnogih drugih oboljenja.

Od čega koza formira svoje čudesno mlijeko?

Kao i ostale životinje i koze formiraju mlijeko isključivo od onoga što jedu i piju i općenito je poznato da koze biraju samo najbolje. Osim što biraju najbolje staze kroz brda i šume, biraju i najbolje i najzdravije biljke za prehranu.

Tim doktora koji su specijalizirani za kancerogena oboljenja tražili su godinama alternativu za kemoterapiju, bolje i prirodnije liječenje za ovu opaku bolest i došli su nevjerojatnog otkrića koje bi moglo promijeniti sam način liječenja i smanjiti konzumaciju tableta, te mnoge nuspojave.

Nazvali su ovaj način liječenja “Follow the goat” što u prijevodu znači “Slijedi kozu”.

Nijedna životinja niti čovjek koji živi u prirodi ne boluje od raka ili bilo kojeg teškog oboljenja.

“Slijedi kozu” je liječenje koje traje dva mjeseca (60 dana), a zasniva se na tome da onaj tko se želi riješiti svoje bolesti jednostavno prati kozu koja živi u prirodi (koza treba biti starija od 3 godine, ali i mlađe su dale dobre rezultate).

Za  onoga tko odluči pobijediti svoju bolest to podrazumijeva život u prirodi bez struje i elektronike, te promatranje određene koze i onoga što ona jede, te konzumiranje istih tih biljaka.

300×250 centar text-39

Potrebno je konzumirati te biljke svježe ukoliko je moguće, a ukoliko nije moguće konzumirati svježe biljke onda praviti čajeve od istih tih biljaka. Voda za piće te za pripravku čajeva treba biti isključivo prirodna izvorska.

Početak je težak jer ljudi osjećaju veliku glad, ali nakon par dana glad prestaje i čovjeku postaje sasvim dovoljno bilje koje mu koza preporuči. Savjetuje se da se prvih dana navikavanja prehrana pojača dodacima (banane, med).

Možda ovaj sistem liječenja izgleda zahtjevan, ali je 100% prirodan i rezultati su više nego ohrabrujući,  te oni koji se žele izliječiti uz malo truda i odricanja mogu uspjeti bilo koju bolest savladati.

60 dana je optimalno, ali vidljivi rezultati nastaju čak nakon 10 dana,  te su neki uspjeli već nakon 2 tjedna otkloniti bolesti.

300×250 centar text-39

Obavljeno je i testiranje ovoga načina liječenja i rezultati su bili neočekivano dobri pa čak i nevjerojatni, a donijeli su preko 90% uspjeha. Na testiranju je bilo 100 osoba s različitim kancerogenim oboljenjima.

Čak 74 oboljela nakon 2 mjeseca nisu imali ni traga karcinoma, dok je 17 oboljelih smanjilo broj kancerogenih stanica na bezopasni nivo. Ukupno 93 pacijenta su bila spašena samo što su pratili kozu i hranila se onako kako bi im koza izabrala.

Gospodin Heinrich Waack iz Hamburga (Njemačka) nakon što je dopustio da koze izliječe njegov rak debeleg crijeva, te mnogobrojne probleme sa želucem i srcem.

Toliko ih je zavolio da je odlučio sa suprugom preseliti na selo.

Odlučili su kupiti koze da mogu uživati zajedno s njima u penziji.

 

Jennifer Port iz Louisiane (SAD) je rekla da život s prirodom donosi samo dobre stvari.

Kaže da joj je krivo što nije ranije shvatila da u prirodi nema teških oboljenja, nego da su ona stvorena samom našom prehranom i okruženjem.

Izlazak iz toga na neko vrijeme i promjena prehrane, izostanak stresa, televizije i drugih sprava u stvari donosi najbolji lijek koji postoji.

Liječenje “Follow the Goat” odnosno “Slijedi Kozu” donosi čišćenje organizma od toksina, udisanje čistog zraka, fizičku aktivnost, življenje i spajanje s prirodom, te na kraju oslobađanje od bilo koje bolesti koja vas muči.

 Emir Suljić/alternativno.net

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn, Besplatna dostava (Hrv.) - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaBlack & White – Beauty salon kakav još niste doživjeli
Slijedeća objavaVolim te onakvog kakvim te zamišljam – Idealizacija partnera
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here