Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tijek novca vas očekuje. Također, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti te područja života u kojima ćete imati najviše uspjeha.

Bioritamski broj dobiva se zbrajanjem svih brojeva dana i mjeseca rođenja (bez godine rođenja), a broj koji se dobije kao rezultat treba daljnjim zbrajanjem svesti na jednu znamenku.

Evo primjera kako ćete izračunati bioritamski broj:

Ako ste rođeni recimo 14. kolovoza vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

1-4

Jedinice

Većina vas sretna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Lijepo je vidjeti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje nećete imati puno novca u štednji. Međutim, nema šanse da uvjerite okruženje da niste bogati, ne vjeruju vam.

Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđi novac i ne radite s njim jer možete napraviti propust.

Lijep uspjeh vam stoji od ugovora koji su vezani za izravnu zaradu i dobitak. Pratite literaturu i financijski se obrazujte, jer na taj način budite u sebi potencijal za fine novčane tokove.

Dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce nositi se sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, uopće s ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka riskiranja i hrabrosti, novac slabije pritječe.

Lijek je u bavljenju umjetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umjetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tijekom čitavog života donijeti lijepu zaradu, bez da se mnogo mučite i fizički naprežete.

Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda …

Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

160×600 text-47 lijevo

Trojke

Sretna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stići ćete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca.

Mnogi od vas su rođeni vođe, ali na žalost, toga uopće nisu svjesni. Međutim, ako je vaš smisao za vođu dobro razvijen, to je uvijek vodeća pozicija. Dobar ste vođa koji nije mnogo napadan, a pritom ima mnogo entuzijazma, kako za sebe tako i za druge. Uz to vam slijedi i komfor i povlastice.

Jedna od karakteristika vezana za trojke, je da strašno brzo izlazite iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Četvorke

Obično ste vrlo situirani, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, a i problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genij. Međutim, uvijek ćete odavati izgled imućnosti oko sebe.

Posjedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s dobrim životnim standardom, imat ćete lijepu kuću.

Pravi prosperitet slijedi vam tek nakon 40. godine života. Do tada budite strpljivi i nemojte se mnogo nervirati ako nemate novca za svoju ekstravaganciju.

Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo što radite na silu – kad su u pitanju novac i posao, to ne bi donijelo probleme. Lijek je u strpljenju.

Kliknite na stranicu broj 2 za ostale brojeve

300×250 centar text-39
Podudarni sadržaj
1
2
PODIJELI
Prethodna objava“Stvarno znanje je znati stupanj nečijeg neznanja.” – 10 Konfucijevih misli
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.08.2017.
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here