Art: Mario Sánchez Nevado

 

160×600 text-47 lijevo

Emotivni odnosi. Duboki udah … i … izdah. Najbolje upoznavanje sebe se događa upravo u zapletu životnih putanja dvije duše, koje se sreću u ljubavnom zanosu. Otvaranjem našeg srca i predajom svemu onome što odnos donosi, izlažemo se i vlastitoj ranjivosti.

Spomenuto izražavanje emocija se vrlo često razlikuje kod partnera, naročito ukoliko je cilj odnosa učenje lekcija po pitanju baš tog kvaliteta. Neki mogu osjetiti stezanje u prsima pri samoj pomisli na bliskost, dok druge može plašiti prevelika udaljenost.

I ne radi se ovdje samo o fizičkoj distanci koja sama po sebi stvara nove ispite iz oblasti povjerenja i optimizma, već o emotivnom prostoru u kojem se naše energetske niti srčanog centra sa ili bez naše svijesti o tome, lagano, ali sigurno, upliću snagom ljubavne energije sa srčanim nitima naše voljene osobe.

U tom se smislu, dalje razlikujemo po pitanju ispoljavanja osviještenih emocija, te tako, jedna strana može osjećati da je jedino klizanje na zaleđenoj površini srca sigurno i sigurno, a da je svako topljenje naslaga leda, prijetnja propadanju u nepovratni emotivni ponor.

Drugi su u prostranstvu svog emotivnog Bića, došli na ovu divnu planetu, šireći oko sebe bezuvjetnu ljubav, jednako prema svima, obavijajući sve što jest, ne tražeći od vas da budete ovakvi ili onakvi, već potpuno prihvaćajući svaku manifestaciju stvaralačke inteligencije u vašem fizičkom tijelu.

Jasno je da će istom silom privučeni partneri različitog kova, nailaziti na reakcije kojima će na ovaj ili onaj način pokušavati se sa opaženom razlikom nose kako sami znaju i umiju.

Emocijama preplavljena osoba, koja propada u dubinu sveprisutne ljubavi, s kojom ne zna da diše i da održi sebe u životu, u strahu će se sklanjati iza štita vlastitih uvjerenja.

Djelovat će kao da su sile vatre i vode suprotstavljene jedna drugoj, kao najveći neprijatelji, koji kontinuirano izbacuju jedno drugo iz ravnoteže, očekujući pri tome, da druga osoba treba promijeniti nešto, kako bi boravak u tom odnosu bio podnošljiv, a u konačnoj instanci svog postojanja ugodan, blagotvoran i ugodan.

U ovakvim situacijama, Univerzum nas poziva da vidimo pozitivnu stranu u osjetljivosti koju registriramo kod sebe, ali i kod partnera, kao i da damo važnost komplementarnoj vrijednosti koju sam odnos ima za oboje.

300×250 centar text-39

Vatrena strana ima eksplozivnu snagu, izvanrednu pokretačku energiju, moć da u sekundi rasplamsa cijeli svijet i u potpunosti preokrene stvarnost.

Vodena moć ogleda se u sposobnosti da s većom lakoćom prihvati sve i da dopusti slobodnom toku života da odnese sve što ovdje i sada ne pripada. Uzvišena Inteligencija zna raspored svake čestice u svim svemirima postojanja pa tako i onih koje su se okupile u formi ovog emotivnog odnosa.

Postoji savršeno dobar razlog spajanja ove dvije, naizgled, isključive sile, koje u svom emotivnom plesu mogu kreirati beskrajni sjaj duša na vječnoj životnoj stazi, samo ako dopuste jedno drugom da budu ono što jesu i da na taj način održavaju balans.

Rješenje je dakle, živjeti u prihvaćanju svega što jest, baš takvo kakvo jest, bez posebnog uplitanja uma, koji plasira ideje o tome da bi svi trebali biti jednaki stvorenoj psihološkoj uvjetovanosti u određenom fizičkom tijelu.

Obje sile jedino energijom svog srca u potpunom prihvaćanju osjetljivosti, mogu ojačati u zajedništvu koje im je od Stvoritelja povjereno da kreiraju.

300×250 centar text-39

Zahvalnost je ovdje ključna, jer samo uslijed postojanja ovog para, mogu se spoznati one strane u nama, koje inače imamo tendenciju da previdimo i kojima ne pridajemo dovoljno važnosti.

Ne moramo se suprotstavljati i kreirati konflikte. Možemo odabrati da cijenimo i prihvatimo bezuvjetno drugu osobu kao svog učitelja, dopuštajući joj da se ispolji u potpunosti. Na ovaj način, postajete ono što ste prije uplitanja ega i bili. Harmonična cjelina, kako sami, tako i u paru.

Biljana Bedričić / pozitivnapsihologija.com

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Otkrij Himalajsku kristalnu svjetiljku

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaKako ukloniti ranjene emocije iz podsvijesti i iscijeliti tugu
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 19.07.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here