Foto: pixabay.comDopustite anđelima da oko vas ispletu svjetlosnu mrežu ljubavi, radosti, harmonije i mira!

Pred pomrčinu Sunca, koja se dogodila 21. kolovoza 2017. godine, otvorio se novi kozmički portal iznad Havaja.

Bezbroj Solarnih anđela kruži oko Zemlje da nam pomogne u integraciji visokih vibracija koje nam stižu iz srca Univerzuma.

Ovi anđeli žele da se čvršće povežu s Anđelima molitve i pomognu nam da se predamo molitvama za naše bližnje, sva živa bića, našu majku planetu Zemlju i Univerzum.

Dolazeći period je period podizanja svjesnosti i iscjeljivanja nas samih, prijatelja, naših obitelji, svih živih bića, mora, oceana, rijeka i tla planete.

Iscjeljivanje podrazumijeva sve aspekte: fizički – na nivou stanica, molekula i atoma, a također i mentalni, emocionalni i duhovni.

Uključuje također reprogramiranje naših DNK molekula, a kroz tu promjenu i transformaciju starih programa i emocija u nove i sveprožimajuće, kojima kreiramo ispunjenu, sretnu i punu prosperiteta budućnost.

Zato iskoristite ove dane do kraja tjedna za svoje najveće dobro i najveće dobro svih, posvećujući se molitvi iz srca i iscjeljivanju svega onoga što vas sputava da idete naprijed u čarobno sutra.

Prihvatite vodstvo i pomoć ovih predivnih bića, satkanih od iscjeljujuće svjetlosti Sunca.

Dopustite im da oko vas ispletu svjetlosnu mrežu ljubavi, radosti, harmonije i mira.

lovesensa

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

 

Prethodna objavaGdje se vidite za deset godina?
Slijedeća objavaUtjecaj trigona Saturna i Marsa do 25. kolovoza: Sad je pravo vrijeme za učiniti pravu stvar!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here