Foto: Solomon Barroa/pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

U ovom i u sljedećim člancima moći ćete pročitati kakvu vam sudbinu donosi ( i donosila je) svaka godina vašeg života unutar ciklusa koji se ponavljaju.

Numerologinja Dolores Rodin upoznat će vas u ovom članku s mogućnostima koje donose prva, druga i treća godina u svakom od ciklusa našeg života, na svim životnim razinama.

Svima nam je dobro poznato da postoji dvanaest sati dnevnih, kao i noćnih, dakle dva puta po dvanaest sati.

Ovi se sati ponavljaju isto kao i dani i tjedni (jer sve je u životu u nekoj vrsti kretanja), kroz dvanaest mjeseci tijekom jedne godine koja bi se mogla nazvati nekom vrstom „Male godine“, u smislu uobičajene, rođendanske, kalendarske godine, a u odnosu na „Veliku godinu“ koja je univerzalna svemirska ili nebeska godina, a traje dvanaest puta po dvanaest mjeseci, dakle 144 godine, ali čovjekov vijek je puno kraći.

Vrijeme u kojem je čovjek rođen i njegova sudbina imaju isti značaj. Iz ovoga proizlazi da čovjek u svom životu od kada je na neki način „izbačen“ na ovaj svijet kreće od nule (0), odnosno nulte godine svog života koja traje od 0. do 1. godine, kada završava jedno razdoblje, zatim od 1. do 2. godine, kada završava drugo razdoblje, nadalje od 2. do 3. godine, kada završava treće razdoblje, i tako dalje, sve do razdoblja od 11. do 12. godine, kada završava dvanaesto razdoblje, kao jedan period čovjekova života.

Nakon čega se kreće ponovno od nulte godine, samo ovaj put prvo je razdoblje od 12. do 13. godine, pa ponovo drugo razdoblje, od 13. do 14. godine, zatim treće od 14. do 15. godine, i tako dalje, godinu po godinu, u kojoj se ponavljaju čovjekove dužnosti, samo sve ozbiljnije i odgovornije.

Moglo bi se reći da je čovjekov život nekako raspoređen i ponavlja se u vremenu od dvanaest po dvanaest dijelova od kojih svaki dio, svaka godina života označava određeno polje čovjekova interesa, ali isto tako može označavati i razinu života, ili dijelove koji predstavljaju različite vidove čovjekove osobnosti, bolje rečeno same sudbine čovjeka, po godini života u kojoj se on nalazi.

Tako se iz ovoga može vidjeti u kojoj će starosnoj dobi čovjeka snaći bolest, kada je dobro vrijeme za prodaju, kada ići na duža putovanja, kada mirovati, a kada aktivno djelovati, kada potražiti neki posao, kada humanitarno djelovati, kakvi će biti odnosi s rodbinom, susjedima, što se zbiva u roditeljskom domu…

1. – Prva godina

…vlada ovim godinama života, od rođendana do rođendana.

0. – 1.

12. – 13.

24. – 25.

36. – 37.

48. – 49.

60. – 61.

72. – 73.

84. – 85.

160×600 text-47 lijevo

Ovo je godina Novog rođenja, nove sudbine

Pokazuje što smo, tko smo, kao i odabir našeg zanimanja. Govori o nama samima, našem izgledu, osobnosti, ponašanju prema tijelu, dinamičnosti, snazi, temperamentu, kao i intimnom stanju u sadašnjosti; sve se brzo rješava.

U ovoj godini života imamo najveće mogućnosti samorazvoja, kao i razvoja pojedinih osobina, talenata i vlastite volje. Ima značajan utjecaj na zdravlje i konstituciju tijela, kao na svijest i smisao vlastita postojanja. Pokazuje kako se ponašamo na svom životnom putu.

Sve novo počinje s ovom godinom života. Dobro moramo promisliti o okolnostima vlastita početka i pokušati proširiti svoje mišljenje i djelovanje, te odrediti cilj i imati volje da se željeno i dostigne.

Valja ispitati svoje opće mogućnosti, vrline, mane, uspjehe, neuspjehe, načine djelovanja, neke nasljedne osobine, majčine i očeve, generacijske, praizvorne, kao što su građa tijela (glava, kosa), zdravlje, životna energija, borba za egzistenciju, duševne sklonosti, skrivene talente i mogućnosti.

Godina otvaranja

Unutarnje sklonosti bi trebale izaći na površinu, valja nastojati stvoriti nešto novo, odvojiti osobne od tuđih interesa, možda se odlučiti za kupnju stana, automobila, pokretanje vlastita biznisa.

Postoji velika mogućnost novih pothvata, oporavka od bolesti, novih razmišljanja, važnih snova, sanjarenja. Valja raditi na svom tjelesnom zdravlju (baviti se sportom ), razvijati intelekt, poboljšati opće zdravstveno stanje, unaprijediti život. Dobro je zapitati se kakve su naša društvena i duhovna razina: tko smo, što smo, kakvi smo, zašto smo, što želimo, kamo idemo?

Ovdje najbolje dolazi do izražaja izreka: kako sijemo, tako i žanjemo. Ovo je godina otvaranja, te se stoga trebamo nadati svim vrstama otvaranja. Događaji će nam pokazati da li se nadati uspjehu, ili postoji negativan stav i strah od neuspjeha. Sada se sve ubrzano odvija. Dobro je planirati nešto novo, ali ne i praktično provođenje u djelo.

Projekti

Projekti kojima se bavimo će napredovati, ali zajmove ne treba ni davati niti uzimati, nego valja poslovati samo s gotovinom ili robom. Sada svakako valja rediti račune. Ne dirati ušteđevinu. Ovo je razdoblje povoljno za kratka putovanja, ali ne i putovanja brodom ili avionom. S druge strane nije povoljno za kopanje i druge aktivnosti na otvorenom. Veći se uspjeh postiže u radovima koji se obavljaju u zatvorenom prostoru, a naročito u poslovima koji se tiču tkanina, šivanja, krojenja i uređivanja unutrašnjih prostora.

Možemo se dugo uspinjati, opasno se ponašati, destruktivno, aktivno, dinamično, mladenački ludo. Potrebno je izbjegavati agresivno ponašanje, nasilje, sukobe, svađe, nesretne slučajeve, lomove, opekotine, zatvor u smislu zatvorenog prostora.

Bolesna može biti glava, lice, mozak, čelo, tijelo, mišićni sustav, jetra, sluh (gluhoća); žlijezde za izlučivanje, žuč, reproduktivni organi; može se patiti od nesanice, napetosti, nervoze; postoji opasnost od nastanka tumora ili od infarkta.

Kliknite niže na broj 2 za drugu godinu.

Responsive text-61Podudarni sadržaj
1
2
3
PODIJELI
Prethodna objavaNajzdraviji i najdjelotvorniji: Žuti indijski piling za lice od kurkume – recept
Slijedeća objavaTjedni horoskop od 24.-30.04. – U srijedu uzbudljivi Mladi Mjesec u Biku, u petak – nešto neobično!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here