Responsive text-52 horizontalIzbori čine život. Sve se svodi što izabiremo. Skrolajući internetom/društvenim mrežama otvaraju se razni izbori npr. u vidu tekstova (članaka) za čitanje. Čitajući možemo rasti/razvijati se. Birajući tekst koji će nam podići pozitivnu energiju, naučiti nas metodi koja će služiti našim ciljevima, ili ćemo izabrati tekst koji će hraniti našu „zonu ugode „ (tračevi, tuđe nesreće, celebrity…) nešto što će nas zabaviti da trenutno ne razmišljamo o svom životu, jer to zahtijeva vrijeme i trud.

Svaki tren imamo izbor, možemo ih nazvati i „micro koracima“ („micro steps to macro goals“ L. Nicholson). Ti izbori su male stvari: kako ćeš provesti sljedećih 5 minuta? Hoćeš li reći da nemaš vremena za meditaciju/tjelovježbu/čitanje pa nakon toga provesti tih dragocjenih 5 minuta čvrsto se držeći svoje zone ugode jer je tako „lakše „. U redu napravi to, ali za 5-10 dana, tjedana, godina biti ćeš upravo tamo gdje si danas odabrao biti. Zato uskladi se sa svojom odlukom, odredi prioritete i ne govori više izgovore. Jer svaki dan i tren možeš izabrati onaj mali korak koji vodi do tvog cilja.

Maja Frida

300×250 centar text-39
300×250 centar text-39
Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKako upoznati i zavoljeti sebe? Radite ono što volite!
Slijedeća objavaMUDRE: Naučite i koristite ove mistične položaje ruku i budite zdravi i sretni!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here