Responsive text-52 horizontal
Sve stvorene stvari su napravljene od energije i reda: stolice, stepenice, dlake i kruške. Sav život je jednostavna forma i energija kojima dajemo ime. Ali kako one nastaju? Možete reći atomi, ali kako atomi nastaju? To sve nastaje iz čiste svijesti. Sve je to čista svijest.

160×600 text-47 lijevo

QE praktičar postiže iscjeljenje tako što postaje svjestan suštine svijesti dok je neodređeno svjestan svoje emocionalne i fizičke razine. Onda on/a mirno promatra kako čista svijest kreira alternativnu verziju orginala. Ta alternativna verzija oslobađa tijelo i um od nesklada i povezanih simptoma. QE praktičar ne radi ništa. On/a samo promatra čistu svijest pažljivo i u pravo vrijeme usmjerava kreaciju u pravcu iscjeljenja, to je sve. Radeći na ovom suptilnom nivou daje inicijatoru divan osjećaj beskrajne ekspanzije, mira i blaženstva. Kada postanete svjesni čiste svijesti, čarobne stvari se počinju događati same od sebe. Mi zapravo ne radimo ništa, i sve postaje urađeno i riješeno za nas.

Jednom kada shvatite čistu svijest, ne morate ništa raditi. Ona zna kako da zacijeli. Vi ste uvijek ispunjeni čistom sviješću i stoga već znate kako zacijeliti. Ne trebate učiti iscjeljujući sistem, već trebate biti svjesni čiste svijesti. Sve što vam je potrebno je zrak. Ne morate učiti kako zacijeliti. Čista svijest je sve što vam je potrebno.

Moja uloga kao ‘moderatora’ je da postane svjestan čiste svijesti, onda se “sklonim” i pustim i prepustim čistoj svijesti, jer čista svijest najbolje zna što treba biti urađeno. Ja ne vodim energiju, niti izvodim tehnike, niti zovem anđele ili vodiče, niti pratim predviđanje skupa pokretima ruku – ništa od toga (dok mnogi ovi spomenuti načini mogu pomoći u drugim tehnikama, u QE ne radimo ništa od toga.) I dok partner može imati specifičnu namjeru, nije važno jer mi komuniciramo s neograničenom mudrošću čiste svijesti. Čista svijest zna za taj ukočeni vrat i bol u leđima. Čista svijest također zna stvari kojih John nije svjestan. Mi predamo čistoj svijesti i sklonimo se. U ovom poslu nema mjesta egu. Mi se sklonimo s puta i savršene stvari se rješavaju.

Dr. Frank Kinslow

Quantum Entrainment u ZAGREBU 25.03.-28.03

Pozivamo vas da dođete na radionice koje se održavaju u Zagrebu 25. do 28. ožujka, 2017. da zajedno doprinesemo sebi samima, našoj zemlji, regiji i svijetu.

Više o programu možete pročitati OVDJE.

Responsive text-55

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaPun Mjesec 12. 03.: Mjesec ljubavi, sreće i obnove – uživajte u optimizmu i inspiraciji!
Slijedeća objavaTarot majstori danas
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here