Tajna veza između kose i karaktera njene vlasnice: Što o vama govori vaša svakodnevna frizura?

0
48196
Responsive text-52 horizontalNaše navike toliko puno otkrivaju o nama. Uobičajena, svakodnevna frizura svakako nije iznimka u tome, ona itekako skriva dobre i loše strane vašeg karaktera, prenosi uspesnazena.com.

Zapravo, baš kosa može dosta reći o svojim vlasnicima.

Pletenica, rep, punđa, puštena kosa – kako su sve ove frizure i osobine čovjeka međusobno povezane? Danas ćemo saznati tajnu veze između kose i karaktera njenog vlasnika.

Odaberite Vaš tip najčešći tip frizure i pogledajte ispod što ona govori o vama:

frizure-2

300×250 centar text-39

Analiza

1. Ti si, kao romantična osobnost, vrlo otvorena ka novim znanjima i iskustvima. Kod ljudi tražiš samo pozitivne strane, zato se, nažalost, često razočaraš u druge. Optimist u srcu, i čisti pozitivac – to je, sa sigurnošću, istina o tebi!

2. Ti si žena sigurna u sebe, koju nimalo ne zanima i ne povređuje nekompetentna kritika drugih. Nemaš potrebu za velikim brojem prijatelja, ali zato te u društvu smatraju najvjernijim prijateljem. Nemoj prestati ispunjavati svojom energijom druge!

3. Na prvi pogled se čini da si vrlo ponosna. Kako se može ponašati čovjek koji žuri ostvariti sve postavljene ciljeve, ignorirajući dosadne priče “ni o čemu”? Navikla si da sve postižeš sama, i pomoć drugih ti nije potrebna.

4. Za one koji te ne poznaju- ti si žena ratnik, a za tebi bliske ljude – meka i krotka. Uvijek si na strani iskrenosti i poštenja. Tebe ne može nitko prevariti.

5. Ti si kreativna osoba s bogatim unutarnjim svijetom. Dosadan posao nije za tebe: ti živiš umjetnošću i kreativnošću.

6. Ponekad ti smeta vlastita otvorenost, ali ti si jedna od onih osoba koje su uvijek spremne pružiti pomoć, čak i nepoznatima.

7. Ti si dobar slušatelj i promatrač. Pažljiva si kod svakog detalja, to je ono što ti pomaže da budeš vođa.

8. Mnogi misli da se mirnija osoba ne može pronaći, ali bolje da vas ne da pokušaju razljutiti. Neće im biti dobro! Jednostavno, takav pritisak oštroumnosti ne može svatko izdržati.

9. Dobro razvijena samodisciplina i samopouzdanje – to su tvoji aduti. Nisi od onih koji u početku misle, a poslije rade. Kod tebe je obrnuto. Sigurna si u sve što započneš.

300×250 centar text-39

10. Ti si kreativna osoba, intelektualac i esteta. Ne podnosiš neukus, i trudiš se da u svoje okruženje biraš ljude slične sebi.

11. Jesi li već primijetila da ti često plaču na ramenu? Smirena, odgojena, savjesna – pa, kako u tebe nemati povjerenje?

12. Ti si organizirana i neovisna, voliš da sve bude jasno i na svom mjestu. Voliš u svemu jednostavnost.

13. Ti si pravi prirodni optimist! Cijeniš svaki trenutak i nisi spremna potrošiti život u prazno. Nije te lako naljutiti, kako se, možda, drugima čini. Zapravo, tako jaka osobnost i ljudi poput tebe se ne sreću često.

14. Praktičnost – je tvoja glavna osobina. Tebe ne zanimaju tuđi životi, tračevi… Što će sve to čovjeku kao što si ti, ženi koja sigurno korača kroz život?

15. Možda ti i voliš sanjariti i udubiti se u kreativnost i maštanje, ali to te ne sprječava da postižeš sve što je uneseno u popis “Želim napraviti”.

16. Ti si mirna, a ponekad, čak i hladnokrvna. Takav otporan i jak karakter može se samo poželjeti.

uspesnazena.com

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objavaZašto nemate sreće u ljubavi: Rak guši partnera, Djevica sve pokvari ljubomorom
Slijedeća objavaHolotropsko disanje – iskustvena radionica
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here