Glavne osobine i sklonosti znakova: Vodenjak prezire kopije, Ovan ostvari sve što zamisli, a Bik nikad ne odustaje od ciljeva

0
26433
Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Vodenjak

Vodenjak dopušta samo nekolicini odabranih da mu se približe. On je neovisan i živi život u vlastitom tempu.  Veliko mu je zadovoljstvo kada educira nekoga tko misli da sve zna. Ekscentričan je i ponekad šokira ljude.

Vodenjaku je u životu bitna kvaliteta, a ne kvantiteta. Preferira autentičnost i prezire kopije.  On pronalazi rješenja i nikada se ne žali.

Ovan

Moto Ovna je jednostavan: “Ako ja to mogu učiniti, možete i vi.” Nema  vremena za one koji odustaju. Ovan djeluje impulzivno i nikada ne gubi vrijeme.  Njegov mentalitet ga tjera da svaki posao obavi u najkraćem mogućem roku.

Ovan teško zavoli, jer povjerenje treba zaraditi. Kada želi nešto, on će to i dobiti. Prema svom cilju ide odlučno i nitko ga ne može zaustaviti.

Rak

Rak će uvijek biti tu za vas, čak i ako vas dvoje na kraju niste u dobrim odnosima. On nikada neće odustati od osobe s kojom je povezan.

Kada je u svađi s osobom do koje mu je stalo, on će samo o tome razmišljati  cijeli dan, sve dok se situacija ne popravi. Ponekad u ljutnji voli ignorirati.

Ipak, uvijek će biti tu kako bi pružio rame za plakanje i duboko vjeruje da se svi ljudi mogu promijeniti.

Jarac

Jarac ima mali intimni krug prijatelja. Velike grupe prijatelja donose dramu koju Jarac apsolutno želi izbjeći. Ukoliko se osjeti izdanim, vrlo sporo oprašta i zaboravlja.

Vrlo malo je potrebno da ga se usreći. Imaju potpunu vjeru u sebe, u svoje mogućnosti i svoju veličinu. Ne postoji ništa što taj znak ne može učiniti.

300×250 centar text-39

Blizanci

Blizanci su one osobe kojima je obično najviše stalo, ali rijetko to pokazuju onako kako to drugi žele. Nikada se previše ne trudi ostaviti dobar prvi dojam, jer zna – tko ga dobije, taj je pravi sretnik.

On svemu pristupa racionalno i ne dopušta emocijama da zamagle njegove odluke. Blizanac može učiniti sve što zamisli.

Lav

S Lavom se ponekad teško nositi, s njim morate biti spremni za izazov. Ako ste slabi – nećete imati šanse. Postoji samo jedan način, a to je njegov način.

Ukoliko povrijedite njegov ponos, vjerojatno će vas izbrisati iz svog života. S Lavom nema igrica, ono što vidite to i dobijete.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Responsive text-611
2
PODIJELI
Prethodna objavaŠuma je umrežena i međusobno povezana ISPOD ZEMLJE: Biljke komuniciraju putem – gljiva!
Slijedeća objavaKako se ponašaju u neželjenim situacijama: Tko je opušteni praštaoc, a tko osvetoljubivo zlopamtilo?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here