Tarot test osobnosti – Odaberite sliku koja vas najviše privlači

4472

LAV – SNAGA

Lav predstavlja Tarot Kartu SNAGA

Vi ste veoma strastvena i borbena osoba. Imate mnogo energije! Izdržljivost, odlučnost, suosjećanje, energičnost i vodstvo – neke su od vaših glavnih osobina.

Čvrst karakter kojega imate često može biti kamen spoticaja, ponekad nemate dovoljno strpljenja kako biste priveli vlastite ideje do realizacije.

Energiju koju imate jer dar kojeg biste trebali konstruktivnije iskoristiti.

SOVA – MUDROST

Sova predstavlja Tarot Kartu SVEĆENICA

Vi ste tajnovita i introvertna osoba. Skloni ste mnoge stvari držati dugoko u sebi. Ne volite djeliti svoju intimu sa drugima. Teško se otvarate i ponekad vam je potrebno dugo vremena da se nekoj bliskoj osobi posve otvorite. Jako ste analitični i veći dio dana prolazi vam u razmišljanju. Suosjećajni ste, dobar slušatelj i davatelj podrške drugima. Rođeni ste savjetnik!

Pripazite da se previše ne zatvorite u sebe i da iskoristite svoje talente koji su vezani uz pomaganje drugima.KORNJAČA – SIGURNOST

Kornjača predstavlja Tarot Kartu CAR

Vi ste dostojanstvena i odgovorna osoba. Volite voditi zadatke do kraja. Poštujete pravila i obaveze. Volite da sve bude na vrijeme i onako kako ste si, u početku, zadali. Disciplinirani ste i ozbiljni. Volite osjećaj sigurnosti i nosite jak osjećaj odgovornosti.

Svijest o tome kako postoji svijetlo i tama – stvara vam strah od neuspjeha. Pripazite na svoje strahove da vas ne preuzmu i ponekad si dozvolite da se malo opustite i zabavljate!

MAJMUN – STVARANJE

Kornjača predstavlja Tarot Kartu CAR

Vi ste osoba koja voli biti dominantna. Koja rado započinje stvari i svu svoju energiju usmjerava na stvaranje. Volite oko sebe imati inteligentne, aktivne i zanimljive ljude. U društvu možete biti krajnje komunikativni i zabavni.

Važno je da ustrajete u materijalizaciji svojih ideja. Skloni ste, u procesu, malo zalutati i previše se odmaknuti od zadane putanje. Pa je fokus nešto na čemu trebate poraditi!NAGRADA NAJBRŽIM ČITATELJIMA

Četvero najbržih osvojiti će vrijedne analize!

  • Prva osoba osvaja ANALIZU OSOBNIH ASPEKATA ZA 2018. GODINU
  • Druga i treća osoba osvajaju SINASTRIJU (Usporednu Analizu Partnera)
  • Četvrta osoba osvaja odgovor na jedno konkretno TAROT PITANJE

Pravila su da lajkate stranicuTarotGalaxy (www.facebook.com/TarotGalaxy) i da se javite u inbox sa svojim datumom rođenja. Sretno!

www.facebook.com/TarotGalaxy

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here