Telefonsko savjetovalište

0
371

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje?

Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim savjetnika i stručnjaka iz različitih domena raste iz dana u dan! Svi savjeti na jednom mjestu – odnosi, ljubav, astrologija, jyotish, zakon privlačnosti, psihologija, iscjeljenje, zdravlje, duhovnost, uspjeh, blokade, traume…

Kako ovo funkcionira?

 • Razmislite o svojoj situaciji i zapišite pitanja koja želite pitati
 • Odaberite željenog savjetnika (svaki savjetnik ima svoj kod)
 • Nazovite naš broj 060 600 303 i slijedite upute: odaberite savjetnika po kodu ili pričekajte da Vam se javi prvi slobodan
 • Za sve dodatne nedoumice i probleme nazovite nas ponovo jer mi smo tu za Vas
Brama

BRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Mario

MARIO


ASTROLOG (JYOTISH), OSOBNI HOROSKOP, PSIHOLOŠKA POMOĆ U KRIZNIM SITUACIJAMA, HOMEOPATIJA, DUHOVNOST

Broj telefona: 060/600-303  KOD 03
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Melita

MELITA


OSOBNI RAST, NLP, ZAKON PRIVLAČENJA, KARIJERA, LJUBAV, ODNOSI, BLOKADE, TRAUME, KONFLIKTI

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Zora

ZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 07
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA, OVISNOSTI

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Danijela

DANIJELA


ENERGETSKA PSIHOLOGIJA (EFT, NLP), ODNOSI, KARIJERA, EMOCIJE, ZDRAVLJE, STRES, OVISNOSTI

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Željko

ŽELJKO


ALTERNATIVE TEHNIKE LIJEČENJA, OBITELJSKO SAVJETOVANJE, JOGA, VEZA EMOCIJE-ZDRAVLJE, DUHOVNOST

Broj telefona: 060/600-303  KOD 06
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Brama – savjetnik za odnose

HeartMath Institute mentor, aromaterapeut, bhakti jogin

Specijalnost: Radim sa srčanom čakrom i tehnikama povezivanja na daljinu, pomažem kod svih problema povezanim s ljubavnim odnosima, radim preko srčane čakre na oporavku veza i traženju srodne duše, koristim u radu znanje o karmi, mantrama, meditaciji i duhovnosti

 • Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri
 • Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze, kako pronaći srodnu dušu
 • Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju
 • Kako saznati što vaš partner zaista osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti

060 600 303 – kod 01

STATUS SAVJETNIKA:

Milijana de Mori – savjetnica za uspjeh

Međunarodna trenerica NLP-a & HNLP-a (humanitarna neuro-lingvistička psihologija), osobna trenerica, vlasnica titule “Najjača žena u Hrvatskoj” (powerlifting)

Specijalnost: Moje poznavanje znanosti NLP o funkcioniranju mozga i tehnika ostvarenja uspjeha, kombinirano s meditacijom, vizualizacijama i hipnozom, mogu vam donijeti totalni procvat na svim poljima života! Osvijestite i iskoristite svoju moć, podignite samopouzdanje, ostvarite uspjeh i obilje, povratite unutarnji mir, živite u savršenom skladu sadašnjeg trenutka, tijela, uma i duha.

 • Transformacija svih vrsta negativnih emocija i blokada
 • Ostvarenje uspjeha u karijeri i ljubavi, privlačenje obilja
 • Emotivno ispunjenje, sreća u ljubavnim vezama
 • Otklanjanje raznih vrsta ovisnosti
 • Razvijanje samopouzdanja, fokusa i unutarnjeg mira
 • Praktični savjeti o zdravlju i dobroj formi (od vrhunske sportašice i osobne trenerice – prehrana, tjelovježba, uspjeh kod držanja dijete)

060 600 303 – kod 02

STATUS SAVJETNIKA:

Mario Piškur – savjetnik za Jyotish astrologiju i psihološku pomoć

Jyotish astrolog i savjetnik, psihoterapeut, homeopat

Specijalnost: Izrađujem jyotish horoskop i ukazujem na buduća događanja. Odgovaram na sva vaša pitanja vezana uz posao, ljubav, zdravlje, obiteljski i bračni život. Pomažem vam u donošenju ispravnih odluka i u boljem sagledavanju životnih okolnosti. Pružam stručnu psihološku pomoć u kriznim situacijama vezanim uz ljubav, brak, obiteljski život, poslovne odnose kao i u ispravnom pristupu zdravlju.

 • određivanje životnih razdoblja
 • razumijevanje karme i životnih zadataka
 • prognoze za posao, ljubav, zdravlje
 • otkrivanje osobnih talenata i zanimanja
 • osvještavanje emocija i emocionalnih potreba
 • otklanjanje negativnih životnih obrazaca
 • savjeti za homeopatsko iscjeljivanje

060 600 303 – kod 03

STATUS SAVJETNIKA:

Melita Manojlović – savjetnica za uspjeh

Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine. Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast. Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup … Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi. Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima. Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.

060 600 303 – kod 04

STATUS SAVJETNIKA:


Danijela Medaković

Certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja “Tapkanje za sve” koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe “Tapkanjem do idealne težine” “Tapkanjem do financijske slobode” ” Tapkanjem do ispunjujućih odnosa” i “Odtapkajte anksioznost” i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.

060 600 303 – kod 05

STATUS SAVJETNIKA:


Željko Đorđević

Željko Đorđević ravnatelj Life Balance poliklinike prije svega prirodnjak, vrtlar, bhakti yogi iz Rijeke rođen 1981. oženjen, otac troje djece, majstor ninjutsua, specijalista atlas therapy metode, kiropraktičar i thai yoga terapeut. Imam 16 godina iskustva u radu sa ljudima na polju prirodnog liječenja tijela, uma, međuljudskih odnosa i duhovnosti. Svaki problem ima jednostavno rješenje.
Ako želite tjelesni, obiteljski, poslovni i duhovni balans nazovite.

060 600 303 – kod 06

STATUS SAVJETNIKA:


Zora Tomić

Područje: psihologija, karmička dijagnostika, bioterapija.

Diplomirana sam psihologinja s bogatim iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom i roditeljima pri čemu je naglasak bio na osnaživanju djece i roditelja, unaprjeđivanju partnerskih odnosa te prepoznavanju i otpuštanju štetnih obrazaca i uvjerenja. U međuvremenu sam se educirala u karmičkoj dijagnostici i bioterapiji u Školi Wellness duha kod Anite Žugec što mi je omogućilo da uđem još i dublje u razloge zašto se događaju određene stvari i kako razriješiti naizgled nerješive situacije. Sve je to naravno pratio konstantan rad na sebi iz kojega sam puno naučila o vlastitoj odgovornosti u kreiranju životnih događaja. Svatko u sebi ima alate koji mu mogu pomoći da savlada najveće životne izazove i želja mi je da budem osoba koja će podržati taj proces otkrivanja i prepoznavanja vlastite snage i posebnosti.

U radu se putem intuitivnog povezivanja s dušom osvještavaju obrasci i uvjerenja koji sprječavaju osobu da ima zdrav odnos prema sebi, partneru, djeci, poslu…

 • Putem vizualizacije i meditacije uz energetsku podršku potiče se otpuštanje neugodnih situacija i kreiranje novih životnih scenarija
 • Potiče se vraćanje osobne moći i potpuno prihvaćanje sebe

060 600 303 – kod 07

STATUS SAVJETNIKA:


Izjava o odricanju odgovornosti

Savjete koje primite od naših savjetnika koristite na osobnu odgovornost. Portal ATMA ne odgovara za eventualnu nastalu štetu. Savjeti koje primite nisu zamjena za stručnu medicinsku pomoć ili propisanu terapiju.

PODIJELI
Prethodna objavaNeka ti Ljubav danas bude jedina misao
Slijedeća objavaTajna bogatstva otkrivena: OVO sprječava većinu ljudi da zarade veću količinu novca!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here